Предполагам, че не си добре запознат със сегашното състояние на МВФ. Тъй като САЩ не подписаха меморандума (а са най-важният му член), то Фондът не успя да се реформира и в момента действа като обикновена банка (грубо казано) . Няма собствени резерви, взима евтини заеми от кредитори и ги дава на заем по-скъпо на закъсали страни с нисък рейтинг като Украйна.
Еййй, блеки, не се спря братле да ги защитаваш те хамерикански боклуци...
Макар, че аз съм песимист за САЩ, но това няма нищо общо със санкциите - очаквам в края на годината най-късно до средата 2015 - САЩ да фалират по дъговите си задължения.
Ами ако продължаваме да пикаем срещу вятъра накрая ще си намокрим крачолите...
А иначе МВФ 16 милиарда долара може даде на Украйна при положение, че има редица реформи за да обезпечат този транш.
въпреки съветите и подканянето от американска страна бързо да се отърват от руски акции.
Еййй, блеки, не се спря братле да ги защитаваш те хамерикански боклуци...
Не ги защитава. Само разсъждава като финансист, но прекалено задълбава по теориите в учебниците.
Чакам с нетърпение да се появят Нюланд и Маккейн и отново да раздават бисквитки.
Значи до вчера в Украйна нямаше фашисти, това било руска пропаганда. Днес вече има фашисти, ама те били агенти на Путин.
Днес на новото правителство в Киев, МВФ му съобщи, че ако искат пари, трябва да съкратят над 20К служители и да вдигнат сметките. Ще има Майдан 2 май,май Като гледам горното видео и мисля че този път е спонтанно.
"Този видеоклип е частен."[video=youtube;G6OKHN0oNJ4]http://www.youtube.com/watch?v=G6OKHN0oNJ4[/video]
Преди десетина минути го направиха частен. Виж прякото излъчване на RT (Russia Today препредава украински канал, тъй като руските телевизии са забранени в Украйна)"Този видеоклип е частен."
Всъщност, бандеровците от Десен сектор тази вечер искаха оставката ма министъра на вътрешните работи, тъй като смятат, че Сокол утепа Музычко (Сашко Билый - оня дет дърпаше прокурора за вратовръзката). Министърът заяви, че той се самоубил, но някак странно, тъй като вече е бил с белезници, а е успял да се простреля с два куршума, един от които - в сърцето.
Така че, и без МВФ превратаджиите ще се изпопребият (е сега викат "гей" на Кличко и не искат да го слушат), а страната е наистина пред обявяване на банкрут.
Само федерализацията може да спаси Украйна като държава.