Лъвовете, да поспаланковци, доказано е с годините. За да се събуди и изреве то трябва голям екшън да се стори. За жалост такава е истината, а и почти ги няма лъвовете вече...
То за някои като тебе ЕС е като господ БОГ днес санкции, утре ще ти чук* жената и ще те учи как да я чука* по-добре.
Не вярвам на никакви комисии и политици от ЕС, че нещо уж ни защитавали.
Всеки си гледа интересите, а нашите гледат чуждите и личните си.
На бг медии също не вярвам, статиите им са 99, 99% поръчкови.
Тези 22 години не ми се виждат реални, мненията в статията са противоречиви -
единият казал едно, вторият друго, третият коментирал първият и прочие български му работи.
Разбира се, че е най-добре да сме си самостоятелни, но нямаме политици за това.
Министърът обърна внимание и на въпроса с годишния лихвен процент. "Водихме изключително тежки разговори. По никакъв начин не можеше да приемем, че лихвеният процент по заема на БЕХ да бъде 8%. Договорихме се той да бъде 4,25%", подчерта министър Стойнев. Той каза още, че срокът на погасяване на заема на БЕХ ще бъде 22 години, а българската компания ще получава дивидент от първата година, когато се запълни капацитетът на газопровода. "Това означава, че приблизително от 2018г. ние започваме да получаваме дивидент, който само за България ще се равнява на приблизително 715 млн. евро до 2035г.", обясни министърът на икономиката и енергетиката.
Природните дадености не можеш да си ги избираш. Нямаме достатъчно източници, които да ни захранят икономиката.Искам българска Газ и то без посредници, Южния Поток само да ми го облизва и да ми прай кеф
Искам българска Газ и то без посредници, Южния Поток само да ми го облизва и да ми прай кеф
Природните дадености не можеш да си ги избираш. Нямаме достатъчно източници, които да ни захранят икономиката.
Интересно, още не са почнали проучванията, а ти знаеш колко газ има, така ли? Има вероятност да има газ, нищо не е доказано още и плюс това няма да го добива българска държавна компания. Какво повече да коментираме.Еми не е вярно, защото газовото находище в Черно Море може до подсигури България за един век напред, което не е малко и като сложим златните залежи, които са най големи в Европа, значи сме си паднали на х*я