От: АТАКА предаде избирателите си и България!
Аз пък съм сигурен, че на Сидеров не са му дали нито стотинка. Именно затова е изпаткал и сега се държи по тоя начин. Динтроникса много точно го е казал - човекът гласува за своите принципи и е видял някой, който е тръгнал да ги отстоява. Ние не можем да гарантираме за това, което ще направят нашите избранници. Да не би хората от БСП да са искали ДПС да управлява, а не БСП ??? Да не би някой от привържениците на Атака да е искал това правителство да просъществува?? Съмнявам се
Хубаво е казал Барозу днес - да си опичат акъла и да действат заедно (което в нашенски вариант ще означава, че баницата ще се реже на повече парчета), но е казал "всички демократични партии" , което включва ДПС и изключва Атака - това е на 100% сигурно. Понеже лигльовците в Европа, които са свикнали да приютяват всякаква сган, осигурявайки им безплатен лукс за сметка на горките си граждани, смятат ДПС за демократична партия... Но така ще е
Докато арабската пролет не дойде и тука и се превърне в Европейска пролет. Имаме нужда от един нов ренесанс, от нещо, което да ни дръпне много напред. Европа винаги е била люлка на култура и цивилизации. В момента е люлка на дрипльовци ходещи, не облечени в дрехи, а увити в чаршафи... Нямам нищо против никого, стига всеки да си знае гьола
Не циганите в България да реват, че са турци, че били с български имена (едва ли не насила), че искат права, 'щот нямали такива и още, и още глупости... Тука, в България, когато дойде чужденец, ако е с пари, си купува къща , почва бизнес, нещо такова. Ако няма пари, почва да учи езика и да се труди. И това е така, защото държавата ни не е богата, за да осигурява безплатен лукс, както вече казах, от друга страна пък е благоприятна за развитие на собствен бизнес
За справки - всеки китайски, тайландски и японски ресторант, за който се сещате
А между другото ГЕРБ, БСП и ДПС са гласували против Сидеров да е шеф на комисията за борба с корупцията :lol: И нашия кретен пак обвинява само ГЕРБ :lol: Имам чувството, че го е страх от БСП и ДПС, хаха... Както онзи ден - бяхме на протест. Вика се срещу БСП. Само и единствено. Бях с двама приятели и се позачудихме няма ли да се вика срещу ДПС. Единия почна да вика, пък аз отидох до един пич с мегафон и го питам "абе , приятелю, няма ли да викаме малко срещу ДПС?" и той "Ами, ето, викай колкото искаш" и ми даде мегафона :lol: Е, факт е, че виках "Долу ДПС", но по-тревожният факт е, че освен тия двамата приятели, други май не викаха "Долу ДПС!"
Това е тъжният факт
Хората са си овце - и ГЕРБ, и БСП, и Атака ще ядат главата, само ДПС излизат винаги чисти. Как става така?
Заебете Волен, той е бита карта. Кога ще бутнем Доган? Кога ще бутнем ДПС?