По-висока е и минималната и средната. Минималната е 157.26 евро средната към 500 евро. БВП е 3 пъти и половина нашия.
Не мисля че при предните управляващи положението беше по-добро....
и ми каза че минимилната работна заплата в Румъния била... 2000 EUR,
Неска много забавен ден:
Дянков: Ще надминем Гърция, ще настигнем Португалия и Испания
"Гърция е в криза, защото социалистите я водеха дълго време, и продължиха да я водят и в голяма част от началото на кризата. Не само, че ще настигнем и надминем Гърция, а ще настигнем и Португалия и Испания, ще настигнем и всички тези държави, които не са успели да се реформират".
Вървим нагоре", заяви Дянков.
Тоя палячо направо ме разсмя в изказванията си. :lol:
Абе като почнете разбирате че д-вата не може определя цените, това е пазара и като разберете че заплата не я определя д-вата, а производителността на труда тогава доста ще прокопсаме - доста партии ще се изредят до като дойде този ден.
ББ ако иска да помогне на тази икономика то директно трябва махне МРЗ бизнеса сам да определи заплащането - МРЗ създава безработица и хептен ниско квалифицирания труд не си намира работа.
Уж все за икономика говориш и ми е странно как не включваш в схемата бюрокрацията (включително разните проверяващи комисии), данъците и безправието. В такава ситуация не важат законите на пазарната икономика, а успешен бизнес има само за "на наши хора". Бюрокрацията и данъците скапват конкуренцията, а ако с това не стане, по един или друг начин се прави саботаж, който остава ненаказан при неработеща съдебна система (т.е. при работеща само в полза на "наши хора").Абе като почнете разбирате че д-вата не може определя цените, това е пазара и като разберете че заплата не я определя д-вата, а производителността на труда тогава доста ще прокопсаме - доста партии ще се изредят до като дойде този ден.
ББ ако иска да помогне на тази икономика то директно трябва махне МРЗ бизнеса сам да определи заплащането - МРЗ създава безработица и хептен ниско квалифицирания труд не си намира работа.
Гледа ли Краси Петров по Бум енд Бъс бе? Уникален беше пак ... Много му е зарибителен изказа, ебаси ,,,
Биааро, за жалост Булсата не хваща най яката БГ ТВ, ще чакам в тюбата.
За разлика от БТВ, БГ он Айр всичко споделят, браво на нашите момчета!
За да се оправи едно нещо, първо трябва да се обърка. Май единствената надежда е чакаме тоталния крах. Само тогава нещата ще се оправят.
Биааро, за жалост Булсата не хваща най яката БГ ТВ, ще чакам в тюбата.
За разлика от БТВ, БГ он Айр всичко споделят, браво на нашите момчета!