От: Ако не платя глоба към КЗП
kreten каза:
и т иси регистриран в тоя форум от 2007? баси човек ти наистина си клиничен случай - за шест години само на необукс ли се научи?!?! при условие че тука тва е нещо като псувня си сложил тва в подписа си?
kreten, всеки има право да сложи каквоти си поиска в подписа си, стига да се вписва в правилата!
ktomov каза:
Русенецо, приятелю, вземи се спри вече с мненията си по темата, защото колкото повече чета, толкова повече оставам с впечатлението, че ти също си бил потърпевш от КЗП.
Разбира се!!! Чаках ги 39 дни да ми отговорят на жалбата ( напълно основателна!!! ), защото били заринати от такива идиотски жалби. "Пращам ми нежелани търговски съобщения"...ами и на мен ми пращат имейли за някакви мирко кредити и виагра американците, но не тръгвам по международните институции да се жалвам, че ми се пълни пощата. Пак казвам, стига да имате желание, ще ограничите този спам до 0!!! След като сте такива идиоти да си четете спам писмата, разбира се, че ще има още по-големи идиоти, които си купуват имейл листи. АКо крайният резултат от изпращането на такъв спам е 0, то
НИКОЙ няма да тръгне да ви го изпраща!
ktomov каза:
Сравнението ти между хартиените рекламни материали/флаери, които попадат в пощенската кутия на блока ти и спам пощата, която се изсипва през интернет няма как да мине, по простата причина че двете са съвсем различни неща.
ktomov каза:
всичките ми пощи са обвързани с мобилният ми телефон. Нормално е, водя кореспонденция с хора, за които времето за отговор е важно.
Стига да беше отразил и разликите между двата вида спам, щях да ти повярвам! За мен разлика няма! Никаква!!! Добре че са циганите, че поне хартията да събират, някой лев да изкарат!
Онова с флаерите, които се раздават на публични места, е съвсем друго нещо! Наистина никой не е дошъл да ме моли да си взема флаер! Но има къде-къде по-нахални, които звънят на телефона или на звънеца в 9 сутринта, за да ми продадат нещо си! Аз какво?! Да ги заключа в нас и да повикам КЗП и полиция на място ли?!?! Ами НЕ! Решил съм си проблема!!! Тъй като ми звънят от цял свят, телефонът ми пази тишина от 6 сутринта до към 2-3 часа следобед ( работя през нощта! ). Звънецът СЪЩО!!! Та вече не ми е проблем да ми звънят...да звънят! Няма кой да вдигне!
kreten каза:
Вярно!!! Не съм търговец и имейлът ми не е публикван в търговския регистър; имейлът ми е на американски сървър! Не получавам спам от български търговци, но за сметка на това американските са по-многобройни и настойчиви. Не съм хукнал да ги съдя, щото видиш ли, ми пускат нежелата поща! А и в една цивилизована страна, подобна глоба би паднала, от първия път!!! Разбира се, ако не си виновен и го докажеш. Ако си взел имейл от ТР, вписан в регистъра на КЗП,
това вече е друг въпрос!!!
Jordan Manchev каза:
Виновни са тези, които промотират използването на мейл-маркетинг като манната небесна на печеленето на клиенти
Разбира се!!! Това са американците, които имат различен стандарт на живот от нашия. На мен ми дойде до гуша да слушам колко са велики PayPal, Ebay и още куп други американски компании, които на българска почва не биха просъществували и година!
Маркетингът е особен вид дисциплина и изисква първо да се проучват навиците на местна почва! Онези американци, които идват в България, за да изнесат някоя лекция и да се приберат с някой друг долар в джоба, няма как да проучат местните потребителски навици! Говорят си как техния бизнес цъвти и връзва в Америка. Е да, но вие сте в България!!!
Аз пак ще го напиша...ако исках да си купя нещо, щях да си направя проучване, преди да го купя. Ако някой ми изпрати писмо...добре дошло! Не чета такива, освен в случаите, в които като
coolice съм се абонирал за бюлетин. По този начин трябва да се действа. В какъв интервал ще се развие реализацията на продажбите, това зависи само и единствено от пазарната конюнктура! На онези, които 5000 лева оборот не им стигат, ще видим като оборотите им спаднат до 2000 какво ще правят!
Винаги има начин да привлечеш клиент, но такъв, който се интересува от продукта, а не като дебилите от Globul и Germanos да натискаш клиента да подпише!
Federal каза:
Защото е с нарушена цялост
Тази леля Маца ще да е доста палава!!! За да счупи батериите, явно от ръба на космоса ги е пуснала! От 10-я етаж не става, не се чупят!!!
Ако случаят с Валентина е такъв, някой да се е абонирал за бюлетин