ruseneca
Member
От: Ако не платя глоба към КЗП
[quote-kreten]Начи може един да има бюджет от ХХХ лв месечно за реклама, ХХХ лв месечн оза сео, да плаща като поп за статии, за линкове з анамкво още а ти кво? пускаш си шибания софт, осираш 10000 мейла днеска и утре като не въри просто спираш да си плащаш хостинга и си за гъби? А ОНИЯ ДЕТО ИНВЕСТИРАТ ГОДИНИ И ХИЛЯДИ ЗА ИМЕ?
[/quote]
Виж какво...като спамиш по цял ден и не си оправях бакиите, естествено че ще си плащаш и ще ръсиш наляво и надясно безсмислени средства! Ако си мислиш, че като ми изпратих 5 имейла с реклами на сайта ти аз ще тръгна да ги отварям, просто си объркал човека! Това, че някой ви е изпратил подобни писма, след като преди това ви е взел най-нахално имейла от някаква база данни, само пълни с черни точки касичката. После ходят и се оплакват как не им вървял бизнеса.
А ти, @kreten, ако не знаеш как да използваш цитираните от теб уебсайтове, просто не ги използвай!!!. Щом съм преценил, че след 6 години кликане има някаква ползва, ще продължавам да си кликам. Това на теб пречи ли ти?!
Ако имаш желание, и на Арменския поп ходи се оплаквай! Внимание няма да ти обърнат!kreten каза:Чшшшшш, русенското варено, ти може да не платиш глобата ама аз да те поразкарам малко до кзп, да те набутам с някой друг лев я за път, я за адвокат, да ти загубя ден, два, три -пет пък ти си спами. Те видя като почнеш само в КЗП да висиш колко и кога ще спамиш
Не, от третата съм!kreten каза:От Две могили?
[quote-kreten]Начи може един да има бюджет от ХХХ лв месечно за реклама, ХХХ лв месечн оза сео, да плаща като поп за статии, за линкове з анамкво още а ти кво? пускаш си шибания софт, осираш 10000 мейла днеска и утре като не въри просто спираш да си плащаш хостинга и си за гъби? А ОНИЯ ДЕТО ИНВЕСТИРАТ ГОДИНИ И ХИЛЯДИ ЗА ИМЕ?
[/quote]
Виж какво...като спамиш по цял ден и не си оправях бакиите, естествено че ще си плащаш и ще ръсиш наляво и надясно безсмислени средства! Ако си мислиш, че като ми изпратих 5 имейла с реклами на сайта ти аз ще тръгна да ги отварям, просто си объркал човека! Това, че някой ви е изпратил подобни писма, след като преди това ви е взел най-нахално имейла от някаква база данни, само пълни с черни точки касичката. После ходят и се оплакват как не им вървял бизнеса.
А ти, @kreten, ако не знаеш как да използваш цитираните от теб уебсайтове, просто не ги използвай!!!. Щом съм преценил, че след 6 години кликане има някаква ползва, ще продължавам да си кликам. Това на теб пречи ли ти?!
Щот не ми се търсят 100 000 мейла, оттук-оттам, пари за такива глупости не давам...пък и като се юрнат юзърите да ми четат имейла...сигурно едно 500 реферала за 1 час ще ударяkreten каза:що не засилиш 100 000 мейла?
Драги Federal, ако вие така сте научили клиентите си и пускате промоции, които вместо да увеличават ликвидността, намалят всички показатели, включително и оборота, това си е ваш проблем! Имам чувството, че като се върна в България, все едно съм пропътувал още някой друг километър до Турция, където щеш-нещеш ти будат стоката в ръцете.Federal каза:И не ми говори, какво са 500 лв., защото половината не може да си платите хостинга, търсите промокодове, продавате на дроп и сърма стоки, без дори и да ги притежавате, с минимални средста и даваш примеи, как да се наеме адвокат.
Rocksatedy, как точно спамът се отрази негативно на репутацията на бизнеса ти, в случай, че развиваш такъв?! Защо си пълните главите с глупости, мислейки си, че ако конкуренцията зарине Х на брой имейли с промоционални оферти или незнам още какво, притежателите на тези имейли първо ще ги отворят и второ, ще решат да си купят нещо?!Rocksatedy каза:Спамът винаги ме е дразнил. Нищо лично, но Kreten е прав, някои от нас бъхтят здраво, информират се, прекарват дни в проучване, SEO, дават пари за да се класират и да имат наистина име в интернет, а спамът се изаква отгоре на всички хора, опитващи се да играят по правилата.