Ало Враца -Къде ми е темата за Гъз...

От: Ало Враца -Къде ми е темата за Гъз...

Апа аз се кефим да пърдим яко, ама го правя само на открито и в подчертано мъжко-просташка компания, щото иначе не е културно :) Някой колеги по-притеснителни така ги гледам се смущават първия път, ама като ми видят самодоволната усмивка на облекчение и почват и те да се хилят :)
Ама незнам що само аз така, другите сдържат ли се кво правят... или па ядат някакви здравословни храни, даже ми разправят, че не било нормално чак толкова и да съм ходил на доктор :)

Апа веднъж и една колежка без да иска го направи на работа, аз тогава бях малък още и щях да се задуша от смях (ма само вътрешно нали), па то момичето само къде не получи инфаркт, мно се притесни :) Кофти работа...
 
От: Ало Враца -Къде ми е темата за Гъз...

Субективно: Нищо им няма на темите на далас. Намирам ги за развлекателни.
Единственото ми оплакване - че тая за пръдните беше някакси скучна. Изобщо не ме провокира да взема отношение, дори на майтап.

Нека не си правим илюзии - култура и възпитани хора тук няма да има, или поне няма да са повече от 20-30%.

Далас може да си пуска пръдливите теми, ама поне не гледа да мине пловината форум. Има мембъри с къде-къде по-"скандално" и неприемливо поведение. Просто не се набиват на очи. Лицемери, използвачи, тарикатчета на дребно, ... Богат асортимент.
 

Горе