Не знам какво си сметнал като такси, ама дай да ги разкараме тези карти. Гледай как се продават база данни, аз да не съм добитък...Теглене? Да не съм луд да тегля от банкомат с тая карта . Тя е само за плащане през пос терминали било то виртуални или не.
Такса превод нямам, защото е от моя към моя сметка.
Така че да сметнал съм ги .
Пиши, като станеш милионер, да се похвалишMitrev говори за кредитна карта с кеш бек . Който има голям оборот , годишната такса + таксите за транзакции се избиват и си на +. Едно време като обеснявах в друга тема , повечето неандерталци ме обявиха за луд , че можело да се печели от банка....
Сега се сетих за един пранк -https://www.youtube.com/watch?v=6UqsOkr7zRMНикой не ви говори да ставате милионери - става въпрос да се избиват банковите такси на картата + % да сте отгоре въз основа на това колко плащате с картата.
Спомням си, макар че не взех участие тогава. Прав си, че си на +, но не съвсем. Все някой трябва да плати тази услуга/ карта. А кой - пак ние потребителите. Банката има интерес ти да ползваш картата, колкото се може повече. Затова те насърчава с този кеш-бек. Привидно банката взема процент от търговеца, не от теб. Ама според мен търговеца си е сложил този процент в цената. Така, че пак ние потребителите плащаме допълнително за тази карта!Mitrev говори за кредитна карта с кеш бек . Който има голям оборот , годишната такса + таксите за транзакции се избиват и си на +. Едно време като обеснявах в друга тема , повечето неандерталци ме обявиха за луд , че можело да се печели от банка....
Не за забравяме в какъв форум сме все пак. Ако бяхме в някой бг Плейбой форум всички щяхме да сме потънали в по няколко кредита, за да сме играчи.Аз мразя кредидите, обаче резултатите от тая анкета са ми малко странни и ми е интересно.
Хората , които гласуват че нямат кредити, колко и в какво са инвестирали, ако може да споделят?
Аз мразя кредидите, обаче резултатите от тая анкета са ми малко странни и ми е интересно.
Хората , които гласуват че нямат кредити, колко и в какво са инвестирали, ако може да споделят?