Кой те знае тебе бе, всички те знаят като смотан спамър, който си мисли, че е нещо?? Богат си бил, от какво си богат, от тъпия долнопробен спам ли??? Нали ти гледам блога: Адсенс и Affiliate Програми. По-добре не влизай повече в тоя форум, не ти тук мястото.И по корем да лазите, нищо няма да промените. Аз си оставам прочут и богат, а вие си оставате анонимни webmastar-и от задния двор на Европа. Щели да ме баннат. Ще ми преместите лулата от единия крачол в другия. Да ви е** и вас в *****, мъже с друга ориентация жалки. И вас, и майките ви и бащите ви. Измет долнопробна. Главата си с такива нищожества като вас няма да изтрия.
a ти дедо как си подритваш здравната книжка...И по корем да лазите, нищо няма да промените. Аз си оставам прочут и богат, а вие си оставате анонимни webmastar-и от задния двор на Европа. Щели да ме баннат. Ще ми преместите лулата от единия крачол в другия. Да ви е** и вас в *****, мъже с друга ориентация жалки. И вас, и майките ви и бащите ви. Измет долнопробна. Главата си с такива нищожества като вас няма да изтрия.
И по корем да лазите, нищо няма да промените. Аз си оставам прочут и богат, а вие си оставате анонимни webmastar-и от задния двор на Европа. Щели да ме баннат. Ще ми преместите лулата от единия крачол в другия. Да ви е** и вас в *****, мъже с друга ориентация жалки. И вас, и майките ви и бащите ви. Измет долнопробна. Главата си с такива нищожества като вас няма да изтрия.