От: Апостола за БАН? Гласувай!
Здравейте,
Много интересна темичка има тука и се поинтересувах аджиба, кой е тоя Апостолов и защо така се държи с хората ..... обаче тука се забелязва нещо много често срещано в българското възпитание а именно , боричкането за доминиране над другите....
постарах се да прегледам 90% от постовете на обсъждания потребител и се откроява интересна тенденция ....
Искам да Ви запитам Вас организаторите на Тоя абсурден протест - защо се обиждате от човек който явно е по-възрастен от вас а Вие дразните с надменното си поведение ?
то някак си иде естественно да Ви нахрани ама яко .... има и явен пример в точно тази тема "господин апостолов.... лалала имате нарушение в адсенс " и човекът благодари за вниманието и моли да не го занимават с простотии
АМА НЕ Мом4ето почва да лае .... " ти си бил еди какъв си " и т.н.
После се оплаква че го нахранили ....
Абе братчето ми защо занимаваш човека ?
не може ли някак си да уважиш молбата миу да не го занимаваш? - НЕ неможе защото му завиждаш ( нямам представа на какво но е факт ) и много те дразни факта че някой "дъртак" участва активно в живота заедно с новите технологии и всичко останало...
Не съм адвокат на въпросния индивид ама тука много хора не са прави и желаят само тяхното да е.....
за справка от прочетените теми на Апостолов се вижда че човека явно е понаписал някои неща които , много господа от тук присъстващите дори и не могат да съчинят ... а за спам не знам за мен спам е " ТЕМАТА Е МНОГО ПОЛЕЗНА" или подобни простотии от 2 думи или безсмислен 1 ред с очевадно твърдение включително и обяснение на някой похват с ползването на "високо технологична терминология" и съкращения от които не става ясно за какво се говори ( като например изречение от сорта на :" да добър резултат от правилното интексиране на ключовите думи и и оптимизацята на вашия сайт е важно за да се класирате по напред в листите на търсещите машини" - и какво от това??? "направете си сайт с уникално съдържание " хаиде да откриваме топлата вода.... проучете конкуренцията...... SEO оптимизацията е от основно значение за повишаването на вашият трафик и успех......добре де ама я пообясни малко как се прави .... а не да постнем клип на който някакви хора 20 минути си БЛАГОДАРЯТ само дето не се разцелуваха и останалото време някакъв пич си МЪНКА ПОД НОСА и говори почти нечленоразделно пред някакжо омазано слайд шоу от което не се разбира нищо !?
, CPC =? PPC=? CEO=? ЛАЛАЛАЛА много хора тука спамят и то яко . а в същност (поне аз така мисля ) този форум е с идеята напредналите да помагат на начинаещите в интернет бизнеса А НЕ ДА ИМ СЕ НАДУВАТ И да им завиждат или високопарничат !!!
8)
така че Ви предлагам да се вземеме малко в ръце и да се държиме по-толерантно с всички тука не само да искаме толерантност пък да превим КОЛКО СЪМ ВЕЛИК И МОЖЕЩ И ЗНАЕЩ.
баси загубих си времето да чета на апотол постолатите и останалите поростотии по скандала.... отивам да се доограмотявам
имам нужда
А да и ШАММИ или там какъв си незнам.... на тебе лично какво ти влиза в работата сайта на апостолов??? и неговите грешки че чак ще го репортваш на кого ще се подмажеш на някой гугалски администратор ли???колко типично.... нямам думи
на мен да ми пишеш така и аз ще те нахраня ясно ли ти е .... не те е срам че даже и го постнал тука..... човека те помоли учтиво да не му губиш времето сещаш ли се?