Явно е открил начин да раждат още в 5тия месец :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:тя темата е от втората световна - някой я е извадил случайно на показ - но тоя апостола е познат и МРАЗЕН в мноооого други форуми - навсякъде го знаят и гонят дори по женските форуми са чували за него ... така че смятай
Ето, запознай се кой е....че много (включително и аз) си нямат идея кой е този.
Аз освен него искам и други потребители от време оно да пишат пак във форума.Аз пък искам амнистия за Апостола. Кефят ме неговите "успешни" бизнес модели и мисля, че на едно място беше споменато "огрмоното" му имотно състояние. Ще ми е забавно да чета самохвалбите на този човек.
Това е неговият глас - ПЕТЕЛ (може и пуяк, но не се връзва с рекламата)
Отврат...Може и сам да си го е сложил.А сега си признайте кой се е изгаврил с Апостол Апостолов и профила му в Свежо.
Как попаднах там ли? Снимката излиза на първа страница в Гугъл при ключови думи "Апостол Апостолов".
Гнусотия!
Ами дърт, дебел и гол, какво да му е хубавото? Според мен си го е сложил сам да се прави на интересен и затова е още по-отвратително.Що, бе Раче? Какво му е отвратното?
Да, ама колко комсомолки е оправил...:lol:Забрави и малка пишка
Абе, едва ли ги е оправил много добре :lol::lol: :shock:Да, ама колко комсомолки е оправил...:lol:
Е, как? Това изящно шкембе! Тези окосмени гърди! Това прекрасно лъскаво теме! Мечта за всяка женаАми дърт, дебел и гол, какво да му е хубавото?