Афилейт продажби на билкови продукти със сайт на български

От: От: Афилейт продажби на билкови продукти със сайт на български

Яко са ни насадили! :evil: Телевизиите дето рекламират подобни неща никой не ги глобява, не им стиска на КЗП нещо.
Щото са вързани бате, едните правят добър ПР на другите, а тия си траят за глупостите, които гледаме по рекламите. Лекували гастрит и не знам си кво. :) Смех...

От: Афилейт продажби на билкови продукти със сайт на български

За какво ви е български магазин да продава в чужбина? Не е ли по-добре магазинът да е базиран в друга държава с по-добро законодателство?

става дума само за един член от закон които стопира всичко ако се проемени ще може бг магазин да си оперира съвсем легално за целия ес :)

иначе и за чужбина е идея това но не искам някои склад да ми борави с клиентите и искам повече контрол върху продуктите и качеството им а и българските банки имат добри условия за билинг на карти :) а и вносителите на хербал продукти в бг могат да дадът по добри цени на едро от които и да е известен ми до момента дропшипър на хербалки по света :) и при това си говорим за хербал продукти правени в Германия :)

Последно редактирано от модератор:

Ти май сериозно мислиш да продаваш подобни неща, ако падне забраната. Цените в аптеките на подобни продукти са смешно ниски (напр. около два лева цена на дребно при десетки пъти по-висока цена онлайн през магазините на популярните афилиейт програми). Няма как да се конкурираш с тях и да си избиеш разходите за реклама.

Добре де пичове, защо не се обедините хора, които имате изгода този закон да падне. Напишете едно грамотно писмо до Господари на ефира да речем. Те поне за всякакви такива абсурди са навити да дадат гласност. Вижте какво стана с закона за животните, хората надигнаха глас против изрудите и от един случай с едно куче, закона съвсем скоро ще се внесе за разглеждане в парламента. На всички в този форум ни е ясно, че закона е абсурден, но според мен трябва не само да си пишем тук, а и да дадем малко гласност. Много от хората тук развидат огромни facebook групи. Направете една в тази насока, тия от БТВ всяка вечер споменават за някоя група от там. Така и да си говорим те сами няма да се сетят да го променят щото много знае той Дянков, че българите не могат да продават еди кви си продукти. Тва е моето мнение и мисля, че не е невъзможно поне да се създаде дискусия по темата.

До къде я докарахме - някави лигавещите се водещи да имат повече авторитет от държавните органи...

Не очаквай по телевизията някой да каже, че е хубаво да няма ограничения при търговията с хранителни добавки. Ако се подвдигне темата ще започнат да говорят за лекарствата и защо трябва да се изписват само с рецепта, фалшивите лекарства в Интернет, колко хубаво нещо е контрола и т.н.

Плановете са да забранят търговията с витамин C без рецепта, а ти ми говориш за либерализиране на онлайн продажбите на хранителни добавки...

Според журналистите Интернет се ползва главно от терористи, педофили, крадци, измамници и всякакви други престъпници. Например терористките, които се самовзривиха в метрото са се запознали с мъжете си по Интернет. Това доказва колко лошо нещо е Интернет.

Много често когато става въпрос за Интернет се говори за негативни неща. Как Интернет бил опасен за децата, защото имало педофили, продавали се фалшиви лекарства и т.н.

Последно редактирано:

Потребителите трябва да вярват само на това, което казват по телевизията и да купуват само такива хранители добавки, за които по телевизията са казали, че са добри. А в Интернет има само ментета.

P.S. Нещо много бавно зарежда този форум - не мога да си редактирам предното мнение.

да, жалко е зуяка, пуяка, рачков, марчето и други себеподобни да казват на държавата и общините как да си вършат работата. до там я докарахме. и съм много съгласен с пича, хурналистите използват интернет само да си набият по една злобна и да го обвиняват, че това е реално поле, в което се случват само гадости. но нормално да имат такива възгледи за него, нали им яде хляба. една скапана реклама по телевизията е милион пъти по неефективна от тази в нета. така, че злобата и некомпетентното им отношение е оправдано, яде им се от паничката. за това се споменава с лошо интернет. за това и не гледам новини. не може някой нежен да си налага неговите възгледи.

и и както споменаха вече, има такъв закон защото някой има интерес да го има - горе във властта. така, че даже жалки предавания като господарите не могхат да направят нищо. просто е една голама лайнарщина тук, че не ми се мисли. ако ме питате мен, всички са за разстел.

Ако хранителните добавки можеха да се предлагат в Интернет нямаше да гледаме по телевизията толкова много реклами за "вдигане на самолета" и други подобни. Част от бюджета за тв реклама щеше да се прелее в Интернет и телевизиите да загубят много пари.

P.S. Сега зарежда нормално - било е от VPN сървъра нещо - смених го и се оправи.

Re: От: Афилейт продажби на билкови продукти със сайт на български

Ти май сериозно мислиш да продаваш подобни неща, ако падне забраната. Цените в аптеките на подобни продукти са смешно ниски (напр. около два лева цена на дребно при десетки пъти по-висока цена онлайн през магазините на популярните афилиейт програми). Няма как да се конкурираш с тях и да си избиеш разходите за реклама.

Аз ти казах бате не ме валнува толкова пазара в България интересуваме това че може направи голям марж за продажба в интернет от България за чужбина и да се дават добри комисионни на афилейтите :) а глупавия закон работи и в двете посоки :(

Абе тези изроди са пуснали реклами освен в гугъл и фейсбук и в рекламната мрежа на нетинфо. Къв е тоя бюджет ?

Абе тези изроди са пуснали реклами освен в гугъл и фейсбук и в рекламната мрежа на нетинфо. Къв е тоя бюджет ?
Еми кампания, нали идват топлите дни и хората ще тръгнат с прилемпнали дрешки и къси ръкави. Та за това сега са се засилили. А бщджета е неоправдан - това е ясно. Но нека, щом им се харчат пари.

Нека хората се стягат. :) Иде лето.

Този обаче си прави гавра с онези смешници от КЗП.:D Що не го глобят циркаджиите нали са много отворени?:)

И искам да отправя специален поздрав за тези дето са измислили въпросният закон, държавата няма да вземе 2лв. от този хахаха :)
[video=youtube;goTWApDGQUA]http://www.youtube.com/watch?v=goTWApDGQUA[/video]

И искам да отправя специален поздрав за тези дето са измислили въпросният закон, държавата няма да вземе 2лв. от този хахаха :)
Всъщност ще вземат от данъците, които ще регламентират Нет Инфо и другите сайтове, който го рекламират. Но нали се сещате кой колко обявява в тази мизерия :)

И аз искам да ги поздравя...все така да им го паркирват в задния двор, като са прости.

За това сме в такава мизерия, заради себе си (хората със законите), никой реално не ни цака, а сами себе си. Да го лапат. ;)

Сега гледам пуснал и weight loss измислени хапове да зарибява жените. Тея китайски простотии са ми съмнителни ама да видим...:)

За това сме в такава мизерия, заради себе си (хората със законите), никой реално не ни цака, а сами себе си. Да го лапат. ;)

Държавата колкото и да се мъчи да ни цака, който е умен няма да може да го прецака. На някой познат чужденец на името ще регистрирам хоста и домейна и няма да могат да кажат нищо. Не вярвам КЗП да посмее да тръгне да глобява англичанин примерно. :)

Re: От: От: Афилейт продажби на билкови продукти със сайт на български

Държавата колкото и да се мъчи да ни цака, който е умен няма да може да го прецака. На някой познат чужденец на името ще регистрирам хоста и домейна и няма да могат да кажат нищо. Не вярвам КЗП да посмее да тръгне да глобява англичанин примерно. :)

Винаги тръгват отзад напред, всмисъл където отиват парите :) Земат ти aff id - то и те репортват в aff network-a ти(като спамер ....) и ти искат личните данни. Така щото е по-лесно да те открият, но това е за US, нашите са по-тъпи.
been there, done that
не 1-2 пъти са ме банвали :)

Както казва gangster има си начини, не са по умни от нас - whois protection(при някоя малка фирма) или акаунт с фалшиви данни за домейн; offshore vps; offshore bank acc, virtual US bank acc или плащаш на някой индиец за верифициран пейпал(извън бг) ..... варианти много :)

Те са толкова абсурдни от КЗП, че не се изненадвам от нищо. При моя случай сайта не е хостнат в БГ, нито е на български, но те на всяка манджа меродия...

А иначе ето го пича си рекламира и си продава в БГ, но го няма по БТВ и по сички новинарски сайтове ... Е това е България - един фарс!

Обаче той не е конкуренция на Roche и другите производители на Oseltamivir и затова никой не плаща на съответните държавни органи да му правят проблеми. Ако пусне хранителни добавки против свински грип веднага ще финансират акция на FDA, FTC, КЗП, НСБОП и т.н. срещу него ;)

Горе