Ако не друго, то поне тук ще започнат да си говорят за сайтове и пари. Мисля, че е доста по-креативно от това да спорят кой форум защо така пое по своя път. Лично мнение е, естествено. Нямам нищо против новите потребители да дойдат и да започнат да четат, учат и да се развиват. Особено с толкова свободно време. Направо ще се преродят след 2-3 месеца.Blinky и Coolıce, гответе се за нови регистрации,
гледам се е започнало.
Пък после предлагам да плеснем с ръце и дружно да се прегърнем с новорегистрираните тук.:lol:
Блинки направи тази тема да се вижда само от регнати и ще увеличиш с 1К потребителите за няколко дни
подкрепям!
Блинки, не губи време за да се регистрират и малко жени :lol:
Предприемачите се заканиха да ни напълня с реклами, ако се разрастнем :35:
В тяхната тема много ме разсмяха някакви, дето обясняваха как ходели да пускат реклами в бг-мама. Интересно дали са успявали. Темите, които са пуснати от някой регистриран вчера и започват с въпрос какво мислите за еди какво си или как се решава този и този проблем, а след три поста се връщат да кажат "Вижте какво гениално решение открих!" и постват линк, винаги са се набивали на очи като въшка на чело и никога не съм забелязвала някой да им се връзва. А може би на тях целта им е само да пуснат линка, а който види - види. Колкото се задържи, може да е и 5 минути. Те и телевизионните реклами не продължават много дълго :35:
Не знам кое точно ги подбуди да пишат за това. Много често този метод попада под ударите на модераторите. Явно за някой друг форум говорят. Не знам. Всеки, който е пробвал този номер го е видял - модерация, а в някой случаи и бан.горките, вижте какво пишат за нас
Това е задължително.Ескарина - Global Moderator
"Предприемачите се заканиха да ни напълнят с реклами, ако се разрастнем"
Леле Блинки с тази тема дето отвори днес, ако се включат и няколко мами скоро сме за Драгалевци :lol::lol:
По-скоро си мислят, че "да ги напълним с реклама" означава спам + линкове в подписите Банер ексчейндж - едва ли.
Българското интернет пространство губи от липсата им. Само в този сайт можеше да намериш на едно място как се отпушва тоалетна, какви торбички за прахосучка за подходящи, как да изберем астрално име на детето и разследване на произхода на китайски стелки за обувки...
подкрепям!
Блинки, не губи време за да се регистрират и малко жени :lol: