Аз мисля, че трябва да:
1. Наблегнат на дизайна и функционалността на форума.
2. Предложат нещо фри, за да могат да дръпнат уж лоялните потребители на форума-гигант.
3. Изгенерират много полезно съдържание в рамките на кратък срок, чрез наемането на копирайтъри, които да дадат полезни съвети в повечето области.
4. Създадат интересни секции (например страница-каталог с реномирани и проверени детски магазини, парчета със снимки за разходка, добри детегледачки и др.).
5. Определено да се замислят за лого и идентичност, която да ги отличи стабилно (сегашното - алтернативата, не е добра идея, защото седят в сянка, подсъзнателно).
6. Си подготвят няколко бързи и стабилни партньорства с ивенти, сайтове, организации и други важни за нишата им ресурси.
7. Създадат правила, които всички да следват и да приветстват топло всеки нов потребител.
8. Насочат вниманието на таргет групите си към тях със статии и социално присъствие.
9. Да оптимизират технически сайта си и да го направят убоден за търсачките да се индексира по-добре.
Може и да им се сторят налудничеви и да се посмеят на препоръките им, но лично аз им гарантирам, че изпълнението на всички точки в точно добре направен план, ще успея бързо да стигнат добро ниво. Да, ще отнеме време докато преборят топ конкурента си, но след изпълнението на това, следва друг план, както е винаги. План, който вече ще гони други цели - стигането на голеците.