И там съм писал! Не съм казал на някой, да сподели проблемите си в темата, ако иска да помогне може и да го направи на лично.
Ако е проблем, нека да премахнат темата. Извинете ме за тъпите ми въпроси.!
Пробвай тук. От 2 години съм в групата https://www.facebook.com/groups/272997189463019/, постоянно задават въпроси на доцент Деянов и на всеки е обърнал внимание и е дал насока с компетентен отговор. Успех!
Съдържанието в момента не е достъпно
Страницата, която желаете да отворите, не може да бъде показана веднага. Тя може да е временно недостъпна, връзката към нея да е вече невалидна, или вие може би нямате право да разгледате тази страница.
Търси тогава затворена група във Фейса " ПРИЯТЕЛИ НА "ЗДРАВОСЛОВНО" и искай присъединяване ( да те приемат).
от anikolov » съб окт 17, 2015 2:36 pm
Далеч от Гузгунова! Казвам от опит! Няма изследвал се човек при нея без трипер. Видях 80 г. дядо с увеличена простата и трипер, и оня Вълканов на всичкото отгоре и го лекуваше. На тази биоложка поведението е на ръба на престъплението, просто трудно се доказва! Резултатите не са верни на 99 %. На 100 % там те е пратил Вълканов! Много добър уролог е, но не иска да се махне от тази биоложка. Веднага ти казвам, какво да правиш. Събираш 150 лв., отиваш в Пловдив. По-добре звънни първи в клиника Торакс Пловдив. Търсиш професор Дечев и записваш час за преглед. Там микробиоложката е добра. Веднага те изследват и работят един с друг, не четат само резултати. Ще елиминирате инфекцията. Телефони на клиниката има в интернет. Успех и пиши развитието.
На тази биоложка поведението е на ръба на престъплението, просто трудно се доказва!
Значи е папиломен вирус. Не си споменавал до сега, че имаш брадавици. Женката 100% трябва да се прегледа и лекува и тя.После ми изгори с течен азот едни мънички неща, които каза че са брадавици
Благодаря брат, направо ми олекна с тоя коментар бях пробвал с уринал, имаше ефект, но спря ли ги след седмица нещо пак почва :shock:Я си живей живота и спри с тези лекари. Щом като са ти казали, че си добре, не ставай хипохондрик. Ще ти мине, пийни си някакви хубави билки от аптеката и ще се прочистиш. ))
Утре като ти се изрине пишока и се присетиш за темата, ще си благодарен на автора за споделения опит :lol:Темата е по-подходяща за форум тип ох боли или бгмама, не бях срещал подобни теми във форума
И подфорум за лечение на хемороидиДа хубаво е да се отвори секция ох боли, ох сърби, в която ще се споделят предприемаческите здравословни проблеми, било то ужарвания от седене пред компа, очни проблеми от облъчване пред монитора, венерически болести предавани по компютънокапков път, психични проблеми причинени от продължително престояване във виртуалната реалност