Зависи защо са ти го подарили. Начина по - който е направено въпросното нещо е дразнещ. И тук държа да отбележа, че специално мен въпросния потребител ме дразни адски много с цялостното си поведение и глупавите постове. Въпросния човек бих казал дете, си позволява да дава компетентни мнения на хора питащи реални неща и такова некомпетентно мнение може да повлияе на преценката на даден човек нуждаещ се от помощ. Е това ме дразни най - много. Не може едновременно да пишеш в тема, че не разбираш от сайтове, но искаш да поръчаш сайт за климатици, ама хал хабер си нямаш от това и в следващия момент, буквално на следващия ден да пишеш в тема на човек питащ нещо за сайтове и да му даваш съвети кое как да направи! Това го виждат и другите потребители, аз не пиша във всяка тема, но чета почти всеки пост във всяка тема и забелязвам всичките тези мизерници, който окепазяват форума с некоректни мнения, дето хич не им е работа, това го виждат и другите потребители и така се натрупва един хейт. Лично аз нямаше да имам проблем с безсмислените постове в темите, ако по този начин не падаше и доверието в смислените постове. Как един реален, сериозен и нов потребител да отсее качествените мнения от мненията без покритие?
@momcheto
Утре ще попиташ нещо сериозно, което може да ти донесе както много позитиви, така и много негативи и този пикльо или някои от останалите в този форум, ще ти даде мнение щото му е скучно и на следващия ден ще си биеш главата в стената.