СЕО БГ
Well-Known Member
Вземи си една антена - NanoStation2 обиколи близките кръчми, ресторанти, кафета или къде набараш, събери паролите и приключваш въпроса. Правил съм го и все още го правя да не говорим, че може да хваща до 5 км ако е поставена на открито без много препятствия ( сгради ) срещу неяЧестно казано и аз търся нещо такова. Но да е за цялото лято за Варна. Не годишен или какъвто и да е, но за 3-4 месеца. За жалост и района е малко специфичен при мен, но нека стигнем до някакви предплатени предложения или някакви планове, които не са много обвързващи с договор. Да речем можеш да 4 месеца и после прекратяваш. Някой някакви идеи?
Най-добрия вариант, наистина.Напиши на една бележка че даваш 30 кинта за паролата на някой от wireless-ите, които се хващат най-добре в апартамента и я залепи във входа, все някой ще се отзове
Според мен нещо се лъжеш. Не виждам никъде да имат предплатен - http://www.bulsat.com/mobilni.php Това са месечни тарифи. ТОЕСТ, ако следващия месец не искаш да позлваш, трябва да идеш и да подадеш едно заявление за прекратяване... Тоя филм го играх с Макс Телеком, а ТЕ НЕ КАЗВАТ. След това "имаш да ми даваш пари, изненада ". Внимавайте!!!И така да споделя какво избрах:
Сим карта от Bulsatcom със заредени 100 ГБ за около 20 лв. Сигнала е на макс в центъра на Варна, където съм, 4G всичко зарежда супер е и то само за 20 лв.
Няма никакви обвързващи схеми, като го изчерпиш спира и това е. Пазиш си картата, ако искаш пак да я зареждаш правиш го и това е. Самата карта струва 1.80 лв. Купува се и се зарежда в офисите на Булсат. 100 ГБ трябва да ги изразходя до 30ти юни., те ще свършат много по-рано естествено, но това зависи от потреблението на всеки индивидуално. След като изхабиш МБтите не ти спират нета, а минава на по-ниска скорост.
Това е, услугата като цяло е супер, такава цена не можах да намеря никъде другъде.
Сключваш БЕЗсрочен договор, но не и предплатен! Тоест следващия месец ако не си платиш месечната такса от 20 кинта, няма да имаш интернет и ако се направиш на ударен след 2 месеца честитка за тройни такси, неустойки и т.н.
Цитиам: Услугата се предоставя със СИМ карта. Параметрите и качеството на услугата зависят от зоната на покритието, натовареността на мрежата и вида на крайното устройство. Максималната и минималната скорост не са гарантирани. След изчерпването на включения в пакета трафик на максимална скорост, скоростта се ограничава (download до 256Kbps и upload до 128 Kbps), без да се изисква допълнително заплащане от потребителя.
Неизразходваният в рамките на един календарен месец трафик на максимално достижима скорост не се прехвърля в следващия. Булсатком има правото през периодите на временно претоварване на мрежата за мобилен достъп до интернет да ограничава скоростта на upload и на download на всеки потребител, който използва прекомерно мрежовите ресурси за сметка на останалите потребители, като дали употребата е прекомерна се преценява от Булсатком в зависимост от натовареността на мрежата и зоната на покритие. Всички цени са с включен ДДС. Закупуването на услуги без оборудване не изисква сключването на срочен договор.
Булсатком НЯМАТ превдплатени карти!!!
КОЙ ПРЕ!ЛАГА ПРЕдПЛАТЕН ИНТЕРНЕТ:
https://www.a1.bg/prepaid-mobilen-internet - ( 50 Гб пакета им е 40 кинта ).
Предплатена карта - Най-голямата 5G мрежа в България | Vivacom
FREE2GO – Предплатена тарифа с неограничен интернет. Говориш повече и по-евтино, отколкото преди, използваш минутите и мегабайтите в роуминг. Без такси при презареждане.
www.vivacom.bg
на Аладжа нямат обхват, към Златни пясъци около центъра има.Бате, нещо за Аладжа манастир, Златни пясъци? Там дали ще е ок обхвата....знам, че Булсатком нямат много добра собствена инфраструктура, за това ползват (наемат) на някой с по развита. Та въпроса ми е на кой? Или на всеки ли? Защо? Защото над споменатите зони само Виваком имат, нищо друго.
Последно редактирано: