От: Безплатни PR статии
Хаха ... интересно. Сега да ти кажа, колега, че сайта ми не е само копирано съдържание. Имам доста авторско, не се притеснявай. И понеже си голям експерт, малко по-късно, ако държиш, може да ти покажа, че от google посещенията са ми над 10, за да ги махаш тия глави .... не ти трябват :twisted:
Хаха ... интересно. Сега да ти кажа, колега, че сайта ми не е само копирано съдържание. Имам доста авторско, не се притеснявай. И понеже си голям експерт, малко по-късно, ако държиш, може да ти покажа, че от google посещенията са ми над 10, за да ги махаш тия глави .... не ти трябват :twisted:
Ей сега ще ти обясня. Сайта ти е с копирано съдържание, нямаш никакъв ранг в гугъл, а посещенията ти са от фейсбук. Една статия струва поне 5 кинта, а линк от такъв сайт не искам, значи хвърлям 5 лева за да видят има-няма 50 човека статията. Какъв бранд и какви филми ми говорите. Както и трафика ти идва на 100% от категориите ти видео и снимки, ако правиш по 5-10 посещения от гугъл на ден ще си резна главата, ако трябва и двете.