Бившият финансов съветник на Роналд Рейгън пред ФОРУМНЮЗ: САЩ си купиха България

От: Бившият финансов съветник на Роналд Рейгън пред ФОРУМНЮЗ: САЩ си купиха България

Всичко съм съгласен, но все си мисля че Playground-a се премести в интернета от няколко години ...
За част от чужбина в голяма степен е така. Говорехте за Атака. Им един принцип, които се прилага от 30-на години насам, след разрастването на комуникациите. Тъй като информацията вече не може да бъде скрита и трудно може да бъде отричана директно, се предприе нов подход, много проста но ефективна манипулация, като морзов код, тире точка, точка точка и пр.
Истина, лъжа,лъжа истина,лъжа, истина, лъжа, лъжа. Едни от най-известните "конспиратори" са проксита, чиято цел е да правят точно това.
Друг начин е, вероятно като в случая с Атака, да поставиш на видно място едни хора, които говорят верни неща, които другите премълчават, но се държат толкова неадекватно и лумпенски, че държанието им да компрометира това, което казват.

От: Бившият финансов съветник на Роналд Рейгън пред ФОРУМНЮЗ: САЩ си купиха България

Друг начин е, вероятно като в случая с Атака, да поставиш на видно място едни хора, които говорят верни неща, които другите премълчават, но се държат толкова неадекватно и лумпенски, че държанието им да компрометира това, което казват.
Това е ясно още от 2005 г.

Търся работа като политически трол, мога да извъртя нещата и хея да им е винаги отзад,,, на опонентите
Не ми трябват опорни точки, имам компоти за всички, ама кой какво ще плати,,,, я не знаю
Ноо до новата реколта компоти ни обещавам големи сензации, чекайте промоцията

Търся работа като политически трол, мога да извъртя нещата и хея да им е винаги отзад,,, на опонентите
Не ми трябват опорни точки, имам компоти за всички, ама кой какво ще плати,,,, я не знаю
Ноо до новата реколта компоти ни обещавам големи сензации, чекайте промоцията

Мога да ти препоръчам Дневник. Там ще се впишеш. Може и да изкараш нещо.

Мога да ти препоръчам Дневник. Там ще се впишеш. Може и да изкараш нещо.

Ами препоръчай ме, ще чакам включвание

Ами препоръчай ме, ще чакам включвание

Не влизам много отдавна в тоя комунистическо-капиталистически "новинарски" сайт :)

Не влизам много отдавна в тоя комунистическо-капиталистически "новинарски" сайт :)

Ей недей обижда на комунистическо-капиталистически, чесъм и новинар,,,ай сектир

Ей недей обижда на комунистическо-капиталистически, чесъм и новинар,,,ай сектир

Мир :) . . . . .

Може ама трява новина шими помогнешмли

Горе