partytime
Well-Known Member
Може да се раздроби отговорността на модератори по раздели. И там където не стигат да се сложи някой екстра.поне с дискусията отчитаме проблема, че модерацията куца.
Може да се раздроби отговорността на модератори по раздели. И там където не стигат да се сложи някой екстра.поне с дискусията отчитаме проблема, че модерацията куца.
Ти си много долна и злопаметна твар
Предполагам вече се досещаш, че още една крива стъпка и го пускам тук за дискисии Тогава да видим дали наистина ти е толко смешно или само се мъчишТи си много долна и злопаметна твар
За първи път пускам анкета. Дори не знаех, че има опция да се вижда гласуването.Абе Нанди, ма ти скрита ли си я направила?? Са как ще видим кои са най-верните дружници на форумната власт???
Мислиш, че говорим тук за облекчение. Съжалявам много но теми, като тази с ваксините и Украйна не знам как точно се реве за самомодерация? Сериозно.Не го съжалявай. Много тенденциозно си модерира нещата. А и понеже все реве, че си има и друга работа, та мисля е добре да го облекчим.
Ето, ако имаше модераторски права, щеше да си почистиш своевременно, а по този начин подобни злоупотреби ще изчезнат постепенно.
Да, малко ми е обидно точно потребители, които по мое и на кула добротата не смеем да модерираме, а доста прекаляват, да седят и да обсъждат "кофти" модерацията. А не е като да не си го заслужават. В един друг форум, с едни други правила нямаше да им е толкова добре, ако въобще държат на мястото де.Аз мисля да пусна темата за гласуване, трябва ли пияните и дрогирани потребители на форума да получат незабавен бан, но тогава много хора ще изядат дървото, а това май не е много демократично, де да знам....
@BlinkyДа, малко ми е обидно точно потребители, които по мое и на кула добротата не смеем да модерираме, а доста прекаляват, да седят и да обсъждат "кофти" модерацията. А не е като да не си го заслужават. В един друг форум, с едни други правила нямаше да им е толкова добре, ако въобще държат на мястото де.
и .............., който е с предупреждение за държанието си.
И във времената назад сме имали такива потребители. Не знам дали ги хвана, но се сещам в момента за 2 имена - А.А. и Амонта. Те също доста "цветущо" изсипваха съдържание. За жалост някои намират форума за полезен и се възползват от него, а за другите си е дигитална квартална кръчма, в която да се разтоварят. Разбирай заяждат, да ръсят обиди и най-вече да не уважават поне малко труда на другите. Случва се. Навсякъде е така за съжаление и това няма как да се пресече, това в просто винаги и навсякъде.@Blinky
Тоя форум преди години нямаше равен... тук присъстваха хора, които помагаха на другите, имаше и истински бизнесмени, имаше какво да се чете. Сега влизам и попадам на махленски език, ругатни, скандали, насиране на теми и въобще селяния. Да не говорим за някои по-сериозни работи, но на този етап ще си мълча. Не знам това някаква форма на саботаж ли е или просто отбиване на време. Иска ми се някои теми да се възстановят, да се пише за предприемачество и бизнес, тъй като смятам това е главната идея.
Ok сме , харесвам те, извинявам се ако съм те обидил по някакъв начин. Било квот било. Сърцето ми бие за тебПартипендела предупреди ли го? А? Защото нещо виждам, че само на него му е ползволено да обижда..А??
И ако това не е човешка постъпка, здраве му кажи. Да видя нещо, което да направи деня ми.Ok сме , харесвам те, извинявам се ако съм те обидил по някакъв начин. Било квот било. Сърцето ми бие за теб
Дефинирай "хора като @copypaster"?И да, хора като @copypaster ми ос**ха една тема
Пускай, белким получа реабилитация по случая "хора като @copypaster"...Предполагам вече се досещаш, че още една крива стъпка и го пускам тук за дискисии Тогава да видим дали наистина ти е толко смешно или само се мъчиш
Дефинирай ...Ми той може да го направи и ако е гъст с Блинки. Аз съм била многократно свидетел как негови хора съсипват теми с любезното му съдействие.
Вижте, не ми е на живот и смърт. Ясно е, че няма да се реализира, но поне с дискусията отчитаме проблема, че модерацията куца.
само той, ти беше подхлъзнат. Пък и няма как да го дефинирам щото вече с него се обичамеДефинирай "хора като @copypaster"?
Ти човече не виждаш ли цирка? Някакви хора, които хал хабер си нямат от форуми и модерация са тръгнали да дават предложения на хора, занимаващи се с това вече колко станаха..........16 години ли, нещо такова. Все едно да казвам на жена си как да си набива тампона. Пълен смех. И си прав, кой решава, че съдържанието на някой малоумен въпрос го прави собственик на цялата тема? В 99% от случаите има въпрос в първи пост, след него мнения и отговори. И в един момента му се решава проблема и решава да делне темата. Супер, като тия глупаци във фейса, дето през месец питат едно и също в групата.А проблемът, поставен от анкетата, си има безболезнено и практично решение: просто да се банне Александра.
Ако знам че авторът на дадена тема коли и беси, не виждам що да си правя труда да пиша квото и да било.
По същата причина примерно не коментирам и видеа в Ютуб.
Пък ако толко искам да се изкажа по същия въпрос, ще си направя моя тема и ОТТАМ ще сипвам на воля
Въобще дайте да дефинираме "собствеността" върху дадена тема... ЗАЩО СЕ СМЯТА ЧЕ НАПИСАЛИЯТ ПЪРВИЯ ПОСТ Е СОБСТВЕНИК НА ЦЯЛОТО СЪДЪРЖАНИЕ НАДОЛУ???
Да си представим тема със заглавие "Боли ма гъзъ." и съдържание на първия пост "При вас как е?". По някое време влиза некой доктор и изписва есе от 2000 думи на тема "Хемороиди при форумните юзъри - причини и лечение"... Келемето/шефчето/"собственикът" на темата си копва текста и го пейства в сайта си. После щастливо изтрива оригинала, за да не се дублира контента.
Отговорите в дадена тема много често не са адресирани конкретно към проблема на започналият я, а са писани с идеята да са полезни/забавни и за други мембъри.