Ти на 15 с колко клиенти си работил?Човек, който ще работи с клиенти първо трябва да се научи как да се държи.
Ти на 15 с колко клиенти си работил?
Баце, ти като го интегрираш в комюнитито що не му обясни, че трябва и да се държи що-годе прилично. Вината от части е и твоя.
Извинявам се просто искам добро отношение нищо повече вече няма да обсъждам негативни те коментари .
Като за начало поработи върху познанията си по български език.Извинявам се просто искам добро отношение нищо повече вече няма да обсъждам негативни те коментари .
Не виждам защо скочихте срещу него, момчето притежава защитни реакции и е естетвено като го нападат да се защитава.
Бихте ли ми дали насоки за бъдещо развитие?
От мене имаш червена помощ, много си малък и нов тук за да говориш така на стари и доказали себе си потребители!!!
Смешна работа си, нали имаше предложения от десетки компании? Ще хакваш с готови exploits a? И какви главоболия си създавал на ГДбоп? Само да не се изкараш жертва на ГДбоп? Щото ако не бяха Гдбоп да съобщят, че някой ламер като тебе ги тести с готови експлоити, хич нямаше да чуем за тебе, нали знаеш? Аз съм си имал разправии с ГДбоп, ходил съм до тях, писал съм обяснения до прокурор в сградата им, разпитвали са ме заради глупости, хич не ми се изкарвай, че си създавал главоболия на ГДбоп, че да не казвам какво казаха, като споменах за тебе в ГДбоп, тоя дето им "хакнал" сайта какво казаха за тебе. Хич не се изкарвай човек, който създал главоболия на бопаджиите.
Учи се тука и си мълчи, програмиране не те бива, по-добре се занимавай с маркетинг, добре ги заигра медиите, като не отбираш грам от програмиране и дизайн, не виждам с какво може да си полезен.
Тука хората си предлагат услугите въз основа на това какво са правили - портфолио и лични проекти - а ти какво имаш? Пи ар акцийка.
Иначе ти отговорих, развивай се в сферата на маркетинга.
Оставете момчето, какво искате всеки да го нарежда а той да си мълчи като мишка ли ? Много ясно че ще се защити, каквото някой си имал повече зелени картончета от него.
Абе момчето е на 15 години бушуват всякви хормони, те първа ще се учи на държание във форума - все пак не е на 25 или 30