Бойко каза, това което и ние си знаем

От: Бойко каза, това което и ние си знаем

Ако това е лидер аз съм трамвай :lol:
Тоя мозъка му е колко на аспиринчето четвъртинката, а ти щом му се връзваш ясно колко си IT....
Защото Бойко е лидер!
[video=youtube;DfPKqaozsXY]https://www.youtube.com/watch?v=DfPKqaozsXY[/video]

Както винаги на ниво! И точно в целта.

Много си прост не ставаш за IT.
Оди да пасеш офцете там дето те праща лидера ти!!!!
И стига, си вади парички с пропаганда за гроб, че току виж си изревал.
Защото Бойко е лидер!
[video=youtube;DfPKqaozsXY]https://www.youtube.com/watch?v=DfPKqaozsXY[/video]

Както винаги на ниво! И точно в целта.

Не е за смях работата. Не е за смях...

Не, ситуацията е тъжна, но тяхната наивност е смешна. Да ми каже ''тия не крадяха'', при положение, че окрадоха и унищожиха всичко останало, което действаше..
Боко и Цвъко пътуват из страната и виждат действащ завод.:-o
Боко пита Цвъко: Цецо, на кой е тоя завод?
Цвъко: Е па как на кой - твой е, не помниш ли?
След още стотина километра пак виждат работещ завод и боко пак пита: Абе цецо, а тоя завод на кой е ?
Цвъко: Е, тоя е мой бе, не помниш ли?
Така 4-5 пъти и накрая боко заключил:
И кво стана сега, цецо - в тая държава само ние с тебе работиме.

Тъп и си личи отдалече - тока имал загуби по пътя. Поне да вземе малко да прочете преди да говори тъпотии. Загубите от тока идват оттам, че по негово време много рязко фирмите произвеждащи ток се увеличиха и подписаха едни договори за по 25-30 години за безбожно скъп ток, а евтиния ток от АЕЦ отива в земята.

Тоя дори не може да говори, а премиер става. Боклук долен мръсен боже слез си прибери боклука, че иначе България е загинала.....

Изгледайте клипа горе. Много истини казва Бойко. За всички наболели проблеми. Нанке явно не си гледала дето обеснява ка КТБ - по времето на Герб била напомпана, ама не е банкрутирала.Държавните пари бавно са били теглени , защото има и други банки дето има държавни пари и ако се изтеглят и те ще банкрутират. А БСП/ДПС успяха да я убият тая банка във време когато не сме в световна икономическа криза. Българският народ заслужава политици които могат да носят отговорност. При БСП и ДПС отговорност няма. Защото никой не знаеше кой точно взимаше решенията. Едно правителство на задкулисието. На 5ти аз ще гласувам за Герб. Искам да реже ленти на детски градини и магистрали , а не да "банкрутираме" (да се чете крадем) банки с БСП.

Какви истини бе, ти тотално си заблуден, не знам как ти промиват мозъка, или просто нямаш такъв. Слушам го в момента и пак го плюя тоя малоумник....

Бърньо, много си наивен, ама то си е от умствения капацитет при тебе.:)
КТБ случая го преекспонирате, а забравяте при кой е започнало източването и. Искаш ли да говорим и за Цеца-банкерката? Защо всички държавни плащания ставаха през нейната банка по време то на гроб? Няма да се занимавам повече да те убеждавам, защото явно лошо си си падал на главата, като малък. Знам за кой ще гласуваш - аз пък няма.

Какви истини бе, ти тотално си заблуден, не знам как ти промиват мозъка, или просто нямаш такъв. Слушам го в момента и пак го плюя тоя малоумник....

Не е малоумник , а казва всичко в прав текст. При БСП винаги фалират банки - факт. Провалиха Белене (защо БСП сега не почна да го строи а се хвана за 7 реактор?) Сега ще се провали и този 7 реактор , щото Стойнев не знае какво е подписано и още никой не знае. Всичко е мъгла няма никакво яснота за договора. Южен Поток го забатачиха , Европа казаха че го замразяват , а първата реакция на БСП беше - ще го строи въпреки Европа. Това не е партия БСП , а една разпасана команда дето всеки краде каквото докопа...

Ти луд ли си или на луд дрехите носиш? Ходи си до гробарчетата да си се промоцираш, айде писна ни от пропагандата ти, ясно е от де са ти парите вече.....
Не е малоумник , а казва всичко в прав текст. При БСП винаги фалират банки - факт. Провалиха Белене (защо БСП сега не почна да го строи а се хвана за 7 реактор?) Сега ще се провали и този 7 реактор , щото Стойнев не знае какво е подписано и още никой не знае. Всичко е мъгла няма никакво яснота за договора. Южен Поток го забатачиха , Европа казаха че го замразяват , а първата реакция на БСП беше - ще го строи въпреки Европа. Това не е партия БСП , а една разпасана команда дето всеки краде каквото докопа...

Бърньо, много си наивен, ама то си е от умствения капацитет при тебе.:)
КТБ случая го преекспонирате, а забравяте при кой е започнало източването и. Искаш ли да говорим и за Цеца-банкерката? Защо всички държавни плащания ставаха през нейната банка по време то на гроб? Няма да се занимавам повече да те убеждавам, защото явно лошо си си падал на главата, като малък. Знам за кой ще гласуваш - аз пък няма.
Международна одиторска фирма е правила 3 месеца преди "банкрута" одит. Всичко е било изрядно. Дали е от години източването? БСП и ДПС бутнаха банката за лична облага.
И ако обичаш ми опонирай с факти не с лични нападки. Аз си защитавам мнението , ти твоето . Не е нужно да съм падал като малък , че да подкрепям Герб. Ако искаш да спорим с такива аргументи , ще намеря снимки на овце и да се почваме , но пак ти казвам , не искам да водя спора на лична основа.

Международна одиторска фирма е правила 3 месеца преди "банкрута" одит. Всичко е било изрядно. Дали е от години източването? БСП и ДПС бутнаха банката за лична облага.
И ако обичаш ми опонирай с факти не с лични нападки. Аз си защитавам мнението , ти твоето . Не е нужно да съм падал като малък , че да подкрепям Герб. Ако искаш да спорим с такива аргументи , ще намеря снимки на овце и да се почваме , но пак ти казвам , не искам да водя спора на лична основа.

Ма изнервяш ме, бе човек! Ясно, че си заблуден, но поне не се опитвай и нас да заблуждаваш, защото няма да ти се получи. Няма проблем да постваш снимки на овчици - забавни са, но все пак се извинявам, че наруших добрия тон.:)

КТБ беше изкуствено напомпена по времето на ГЕРБ с държавни пари именно за да има какво да се окраде. Ха сега вземи се замисли защо ГЕРБ ще натискат всички фирми да си държат парите там, ВЪПРЕКИ закона, който ги задължаваше да имат най-много по 25% в една банка? Истината е, че Тиквата е заедно с Пеевски и си поделиха едни пари. Тиквата удари кьоравото с Пеевски - хем смъкна репутацията на БСП хем поделиха по 2 милиарда, които ти ще плащаш, ти и твоите деца и твоите внуци. И правнуци. Сега просто ще се покрият за известно време и ще се наслаждават на парите, които им подарихме.

И да те питам - след като Борисов е толкова загрижен за народа защо не казва факта, че в офшорните зони има детективски фирми, специализирали се в разкритието именно на такива схеми и имат много голяма разкриваемост заради тесните си връзки и правомощия спрямо офшорните банки. Имаш интернет - използвай го. Защо не го предложи това на хората? Защото е един от виновниците.

Ма изнервяш ме, бе човек! Ясно, че си заблуден, но поне не се опитвай и нас да заблуждаваш, защото няма да ти се получи. Няма проблем да постваш снимки на овчици - забавни са, но все пак се извинявам, че наруших добрия тон.:)

Аз не заблуждавам никого. Всеки си има глава на раменете и си прави избора. Щом виждате по-добро правителство това на Герб - изберете го. Партии има много.

А БСП , мандатоносителя , дето издигна Орешарски стоеше и гледаше как Пеевски и Борисов си поделят КТБ. Това го направиха от добро сърце просто за да помогнат финансово на 2те партии. Тая теория определено куца. По вероятната е управляващите насилствено убиха банката "без реално да е фалирала" защото искаха да ударят Василев. За плащането - ще плащаме всички. Както винаги сме плащали след управление на БСП. С лихвите!
КТБ беше изкуствено напомпена по времето на ГЕРБ с държавни пари именно за да има какво да се окраде. Ха сега вземи се замисли защо ГЕРБ ще натискат всички фирми да си държат парите там, ВЪПРЕКИ закона, който ги задължаваше да имат най-много по 25% в една банка? Истината е, че Тиквата е заедно с Пеевски и си поделиха едни пари. Тиквата удари кьоравото с Пеевски - хем смъкна репутацията на БСП хем поделиха по 2 милиарда, които ти ще плащаш, ти и твоите деца и твоите внуци. И правнуци. Сега просто ще се покрият за известно време и ще се наслаждават на парите, които им подарихме.

И да те питам - след като Борисов е толкова загрижен за народа защо не казва факта, че в офшорните зони има детективски фирми, специализирали се в разкритието именно на такива схеми и имат много голяма разкриваемост заради тесните си връзки и правомощия спрямо офшорните банки. Имаш интернет - използвай го. Защо не го предложи това на хората? Защото е един от виновниците.

Тука ти бъркаш - след предлагането на Пеевски за шегф на Данс избухнаха протести, в този момент обаче Борисов се възползва от ситуацията и се сдуши с него именно като най-голям кредитополучател от КТБ да я съборят като изтеглят всичко. Цветан Василев беше много натопен, защото той е основен акционер там и няма смисъл да обира собствената си банка. По данни тази банка е печеилила по около 100 милиона годишно - и както Василев каза в едно интервю - някой направи ли си труда да види отчетите на банката? защо ми е да крада 200 милиона, като банката има печалба 100 на година? и какви ли не глупости се изписаха - че кредитите едва ли не били на хартийки в тефтерчета. Ужас ужас...

Тука ти бъркаш - след предлагането на Пеевски за шегф на Данс избухнаха протести, в този момент обаче Борисов се възползва от ситуацията и се сдуши с него именно като най-голям кредитополучател от КТБ да я съборят като изтеглят всичко. Цветан Василев беше много натопен, защото той е основен акционер там и няма смисъл да обира собствената си банка. По данни тази банка е печеилила по около 100 милиона годишно - и както Василев каза в едно интервю - някой направи ли си труда да види отчетите на банката? защо ми е да крада 200 милиона, като банката има печалба 100 на година? и какви ли не глупости се изписаха - че кредитите едва ли не били на хартийки в тефтерчета. Ужас ужас...
3 месеца преди "банкрута" е имало одит от международна фирма . Стига с тия глупости за източване в чували. Падането на банката беше политически удар срещу един човек от страна на управляващите.

Въпреки че боко тиквата се усра до ушите не се откaзвa, a нaй-учудвaщото е че все още има тъпи хора които го подкрепят.

Последно редактирано:

Aбе глaсувaйте си зa когото искaте сaмо от сърце ви моля дa не сa Aтaкa, БСП, ББЦ или ДПС...

Горе