Бойко каза, това което и ние си знаем

От: Бойко каза, това което и ние си знаем

Въпреки че боко тиквата се усра до душите не се откaзвa, a нaй-учудвaщото е че все още има тъпи хора които го подкрепят.

+1

Тиквата е доказан престъпник, една камара документи има извадени на бял свят, че е глава на организираната престъпност, но българина си е свикнал престъпници да го управляват. Като започнеш 500 години робство, после минахме през монархия, после комунистите... Абе изобщо - носталгия и робски манталитет.

http://www.blitz.bg/news/article/284821

Красавец, красавец....

Да и друго знаем, че на теб ти харесва да те лъжат, бпс, волен, бюречето - сега кой лъжец си избра :)

Като цяло народа го предпочита пред истината в очите, за това сме цъфнали и вързали...

Aбе глaсувaйте си зa когото искaте сaмо от сърце ви моля дa не сa Aтaкa, БСП, ББЦ или ДПС...
Всяка една от посочените партии е по добър вариант от герб.

Всяка една от посочените партии е по добър вариант от герб.

Тролове обединявайте се ! БСП която донесе на България 3 банкови кризи , при всяко свое управление или коалиция била много добър вариант. Антибългарските ДПС и Атака също. Доган ще ти даде жълтица в пейпала липчо :lol:

Ето ги почитателите на тиквочаааааааа :lol:

Nedialko Christozov spri da komentirash publichno boiko borisov

Ето ги почитателите на тиквочаааааааа :lol:

Защо плювачите на Бойко са неграмотни , малцинства или от малки населени места ? Защото там има натиск (Бобов Дол) Ако не гласуваш за правилната партия , губиш работата си. В големите градове хората имат по голяма свобода и затова там Герб печели убедително.

Поздравче ;)

attachment.php

Защо плювачите на Бойко са неграмотни , малцинства или от малки населени места ? Защото там има натиск (Бобов Дол) Ако не гласуваш за правилната партия , губиш работата си. В големите градове хората имат по голяма свобода и затова там Герб печели убедително.

Прикачени файлове

• 10562564_329268527198026_6082268922978367899_o.jpg
    10562564_329268527198026_6082268922978367899_o.jpg
    146.8 KB · Преглеждания: 23

Махна ли ме от игнор листа бе Първомаецо.... Ето ти реалната ситуация
%D1%85%D1%851.jpg

Въпреки че в Първомай ти си гледал това само по телевизията.....

Не съм те махнал, знам , че си затъжен, но не искам да си го причинявам ежедневно. Просто днес съм решил да си почивам и ти обръщам малко внимание да не плачеш за мен. ;)
Махна ли ме от игнор листа бе Първомаецо.... Ето ти реалната ситуация
%D1%85%D1%851.jpg

Въпреки че в Първомай ти си гледал това само по телевизията.....

Либоф, какво да се прави. Видях, че ти е домъчняло за мен и прочитам ча-пат по нещо. ;)

Не си ме махнал ама ми четеш постовете, маймунке :) Домъчня ти за мен...

Победата на ченгетата, официализирането на брака - Герб-ДПС-БСП :D

Имаше една поговорка не слагай рибата в тигана преди да си я хванал. Или нещо от рода беше. Има още много вода да изтече до тогава, и нищо не се знае.
Пък и, ако гроб спечелят няма да пия от радост а от мъка и психическа депресия.
На 5ти ще пием ли по бира за победата ?

Победата на ченгетата, официализирането на брака - Герб-ДПС-БСП :D

ДПС и БСП се взеха на Орлов Мост. Цункаха се , но на медения месец се скараха. Герб само на кафета кара , така и ще си остане.

ДПС и БСП се взеха на Орлов Мост. Цункаха се , но на медения месец се скараха. Герб само на кафета кара , така и ще си остане.

хехехее, те на кафета хората деца правят, та една коалицйка няма да спретнат. Бърни, не се излагай така - сериозно момче си - IT специалистче.:wink: Не каза да идвам ли с герберите на летището или верно не си ми купил подарък?:-o

То от кафета тръгва работата първо кафенце после детенце ;)

хехехее, те на кафета хората деца правят, та една коалицйка няма да спретнат. Бърни, не се излагай така - сериозно момче си - IT специалистче.:wink: Не каза да идвам ли с герберите на летището или верно не си ми купил подарък?:-o
Това с прегръщането с ДПС е опорна точка. Всички знаем , че старата любов ръжда не хваща - та БСП и ДПС са докрая заедно в коалиции.
Идвай на летището ама подарък няма.

Душко що ме изпреварваш така не е честно :(

Това с прегръщането с ДПС е опорна точка. Всички знаем , че старата любов ръжда не хваща - та БСП и ДПС са докрая заедно в коалиции.
Идвай на летището ама подарък няма.

Егати стипцата, 5 бинки направи в Дъблин, а едно парАфюмче ти се досвидЕ да купиш на най-добрата си приятелка. Сърдита съм ти.28.gif

И не лежи на тая кълка, че как ще те е срам после да отговаряш защо, след като плюхте ДПС се гушнахте с тях в името на властта, ама айде..

Горе