Бойко каза, това което и ние си знаем

От: Бойко каза, това което и ние си знаем

Душко що ме изпреварваш така не е честно :(

Тцъ, отказах се - не ми е взел подарък.:(
Иди сам - на тебе поне бира ти обеща...

Едва ли ще се гушнат , но БСП срам ли ги беше една година ?
Егати стипцата, 5 бинки направи в Дъблин, а едно парАфюмче ти се досвидЕ до купиш на най-добрата си приятелка. Сърдита съм ти.Виж файлът 10690

И не лежи на тая кълка, че как ще те е срам после да отговаряш защо, след като плюхте ДПС се гушнахте с тях в името на властта, ама айде..

Едва ли ще се гушнат , но БСП срам ли ги беше една година ?

Що да ги е срам? Те не са критикували другите за коалиция а ДПС - вие го правите и после ще ви е срам да обясните защо, след като беше толкова лошо и вие го направихте.:D
А на ''едва ли'' не разчитай много. Няма да се случи само ако ДПС откаже, щото боко е готов - наведен, както си му е редът. Само пред вас се прави на принципен и вие му вярвате. Така се прави сега и за Пеевски, ама три години Пеевски му лъскаше имиджа и си беше добър, нали?:wink:

Що да ги е срам? Те не са критикували другите за коалиция а ДПС - вие го правите и после ще ви е срам да обясните защо, след като беше толкова лошо и вие го направихте.:D
А на ''едва ли'' не разчитай много. Няма да се случи само ако ДПС откаже, щото боко е готов - наведен, както си му е редът. Само пред вас се прави на принципен и вие му вярвате. Така се прави сега и за Пеевски, ама три години Пеевски му лъскаше имиджа и си беше добър, нали?:wink:

Наведен беше Сергей , Наведен ще е и Миков. Бойко с РБ не иска да прави коалиция защото му се поставят условия, камо ли с ДПС. А БСП си ги е самите тях доста срам от това как продадаха на Доган България за една година. Да си подпомогне неговия кръг фирми с държавни поръчки.

Но Столетница ще изяде още един шамар - поредна загуба на изборите от Герб. Вече важното е с колко процента ще е.

Аааааа, душко като го знам колко ме обича, ще земе да ме отрови с нящо :(
Ама той не е виновен, просто гледа през розови очила. :(
Тцъ, отказах се - не ми е взел подарък.:(
Иди сам - на тебе поне бира ти обеща...

Наведен беше Сергей , Наведен ще е и Миков. Бойко с РБ не иска да прави коалиция защото му се поставят условия, камо ли с ДПС. А БСП си ги е самите тях доста срам от това как продадаха на Доган България за една година. Да си подпомогне неговия кръг фирми с държавни поръчки.

Но Столетница ще изяде още един шамар - поредна загуба на изборите от Герб. Вече важното е с колко процента ще е.

Въпросът, душко е дали ще могат да осребрят тая победа или пак ще напускат пленарната зала, понеже са ялова опозиция. Иначе си прав - наведени бяха и ще продължат да бъдат, но не изключвай боко от списъка с наведените пред ДПС - той пред медиите е голям мъж, ама насаме си е продажен, като всички останали. Аз лично ще се радвам да обиди сериозно РБ и да няма с кой да се коалира. Не може само да получаваш в тоя живот - като искаш подкрепа ще ти поставят условия. Само майка ти може да ти угажда безкористно - в политиката такива филми няма.

Аааааа, душко като го знам колко ме обича, ще земе да ме отрови с нящо :(
Ама той не е виновен, просто гледа през розови очила. :(

Няма бе, душе. Те ще ви ги сервират в заведение - Бърни само ще плати сметката. Пък и той така се привърза към теб, че не вярвам да ти посегне на живота.:)

БСП, че се прецакаха прецакаха се много яко, и сега ще им е супер трудно. Душко, много ми се ще да видя коалиция ляво и дясно (само така ДПС изчезва тотално), но няма как да стане, защото гроб са партия в която няма мисъл , а всичко е каквото каже лидера това става. Това не е демократично и дясно, това е диктатура.
Въпросът, душко е дали ще могат да осребрят тая победа или пак ще напускат пленарната зала, понеже са ялова опозиция. Иначе си прав - наведени бяха и ще продължат да бъдат, но не изключвай боко от списъка с наведените пред ДПС - той пред медиите е голям мъж, ама насаме си е продажен, като всички останали. Аз лично ще се радвам да обиди сериозно РБ и да няма с кой да се коалира. Не може само да получаваш в тоя живот - като искаш подкрепа ще ти поставят условия. Само майка ти може да ти угажда безкористно - в политиката такива филми няма.

Нямам вяра на привърженици на герб душко :(
Няма бе, душе. Те ще ви ги сервират в заведение - Бърни само ще плати сметката. Пък и той така се привърза към теб, че не вярвам да ти посегне на живота.:)

Условията се поставят от победителите , не от партия дето може и да не мине бариерата. Тая политика малката партия да си налага волята няма как да стане. По добре си е Бочко в опозиция , като гледам ква тежка зима ни чака , не БСП/ДПС пак се оакат брутално и пак самички ще хвърлят оставка защото са некадърни.

Условията се поставят от победителите , не от партия дето може и да не мине бариерата. Тая политика малката партия да си налага волята няма как да стане. По добре си е Бочко в опозиция , като гледам ква тежка зима ни чака , не БСП/ДПС пак се оакат брутално и пак самички ще хвърлят оставка защото са некадърни.

По-тежка ще е ако боко управлява, така че нека наистина си стои в опозиция.:roll:
Абе, полека-лека ще ти дойде акъла, ама ти е нужно време.:wink:

И как достигна до този извод, че ни чака много тежка зима? По приказките на оня малоумник ли?

И как достигна до този извод, че ни чака много тежка зима? По приказките на оня малоумник ли?

Ако ударят кранчето в Украйна ще го усетиш чак в Първомай. Бюджета трябва да се актуализира наново. Парите за болниците пак няма да стигнат, Токът 20 процента нагоре (казаха че да не е шоково на всеки 3 месеца по 5 процента) . Нов заем ще трябва да се тегли за да се покриват щетите на червената хунта!

А, защо ще го ударят? Иначе ясно, че ще го усетя. Кажи ми кой почна да плюе първо срещу Русия? Нима не беше плевнята?
Виж, не е честно така, плюите ги обиждате ги и всеки който несъгласен с вас или има някакви симпатии към Русия и сега когато направиха нещо след сумати и глупости срещу тях изведнъж, ама ние нищо сега ще видите като те ни наложат санкции. Ами ще наложат не може "президента" да ги плюе и после да иска да няма ответен удар, това не е която и да е страна.
Точно вие просто нямате право да говорите за това, и не е сигурно, че ще стане. ;)
Ако ударят кранчето в Украйна ще го усетиш чак в Първомай. Бюджета трябва да се актуализира наново. Парите за болниците пак няма да стигнат, Токът 20 процента нагоре (казаха че да не е шоково на всеки 3 месеца по 5 процента) . Нов заем ще трябва да се тегли за да се покриват щетите на червената хунта!

Гледам че всички гербаджийки агитатори са едни и същи, пейят си едни и същи мантри и въобще не искат да чуят за факти, статистики и т.н.
За тях по боково време сме били в златна ера, те сигурно за всичките лайна сътворени от негово тиквейшество ще казват че са злато.

Няма какво да се спори с такива коне с капаци.

Mmmmm изнервени са много, ела да видиш в фейса как ме заплашват и нападат, да не съм говорел против него :lol:
Гледам че всички гербаджийки агитатори са едни и същи, пейят си едни и същи мантри и въобще не искат да чуят за факти, статистики и т.н.
За тях по боково време сме били в златна ера, те сигурно за всичките лайна сътворени от негово тиквейшество ще казват че са злато.

Това, че условията се поставяли от големия, а не от малкия е някаква шизофренна робска психика, която дори не трябва да се коментира. Това, че Боце не иска коалиция с РБ е ясно от много време, защото те го притиснаха с неговите малоумщини. 2009та той открадна програмата на СК и се яви с нея. Не му беше драма, защото никой не ги следеше да я изпълнява. Сега РБ казват- коалиция, само с договор за изпълнение на програма. Боце не може да се съгласи, защото не иска да я изпълнява. Не може да каже, че е гадна, защото се е явявал с нея на избори 2009та. Затова гледа да се скара с блока от рано, да хвърли вината върху тях, а после да сключи национално-отговорна коалиция с БСП.

Цяла България знае , че винаги когато управлява БСП настъпва златен век. Само че само за тях , за народа просешка тояга.

Факт. Което напълно доказва пълното сходство Герб-БСП.

Цяла България знае , че винаги когато управлява БСП настъпва златен век. Само че само за тях , за народа просешка тояга.

Хехехе-хохохо, щото боко-тиквоко и цеца-банкерката обедняха за три години и нещо. Бърни, спри се вече, че се излагаш. Уважи си жената, че не си я виждал две седмици и лягай да спиш.:)

Горе