mvmrik
Well-Known Member
От: Булсатком спира излъчването на БосфорТВ
Сравни им цените с тези на другите оператори и ще разбереш, защо не им дреме. Вдигнали са ми скоростта и на интернета двойно, не знам дали е от тоя случай, но съм доволен. За същото, което получавам, имам познати на blizoo, които плащат двойно повече. БТВ едва ли ще ми липсва, който толкова го иска да го гледа с антена. Не мисля, че това една такава програма е достатъчна причина за смяна на оператора.
Като започне шампионска лига, ако все още не са се договорили, булсата хвърчи от нас ... Започвам да гледам и от друга страна(като клиент на булсата), как всички други са си платили лиценза, само булсата се пънат ? Аз знам защо, купиха лиценз за GSM оператор, купиха 1001 кабеларки и сега им идва на нагорнище и от трите клона най-много на земята да паднат.
Сравни им цените с тези на другите оператори и ще разбереш, защо не им дреме. Вдигнали са ми скоростта и на интернета двойно, не знам дали е от тоя случай, но съм доволен. За същото, което получавам, имам познати на blizoo, които плащат двойно повече. БТВ едва ли ще ми липсва, който толкова го иска да го гледа с антена. Не мисля, че това една такава програма е достатъчна причина за смяна на оператора.