България-Малта 1:1 - срам и позор!

От: България-Малта 1:1 - срам и позор!

е като подаде оставка ще ги научи ли да играят? Няма... всички са комерсиални паляци. Не само във футбола, същото е и в баскетбола. Няма спорт в БГ, всичко е пералня на пари и манекени. На стадионите събрани само Sin-City герои, във фитнесите Selfie-Msters, в баскетболната зала наядени с хормони кележи тип "Lebron Wannabe-амамногомемързи"

Той няма да ги научи както не ги е научил до сега. И въпросът не е в научаването, а в строгостта и мотивацията, отделно чисто професионалните умения на треньор. Аз не знам каква е тази мода всички играчи да се изреждат да са треньори. Само Трифон милия остана да се пробва. Сигурна съм че в НСА излизат достатъчно със специалността "треньор", което всъщност е доста комплексно и отговорно. Не може само да знаеш играта и правилата, си трябват педагогически и стратегически способности. Трябва да им сложат Веско Топалов за треньор.

Другото, което е са парите и материалната част. Къде и за какво отиват парите от БСТотализатора?
Имат толкова добри бази макар и от едно време, които могат да се използват.
Скоро си мислех и гребането ни. Аз скоро не съм чула някакви постижения, а там имахме доста добри. Биатлон? и т.н.
Всички ли треньори са като Любо Пенев? Наистина ли от треньора само зависи? Как не поискаха една оставка на министър на младежта и спорта? ОСТАВКА! :twisted:

Последно редактирано:

То да беше само футбола с мед да го намажеш... Падението е жестоко във всички спортове. Каквото имахме останало от старите школи вече съвсем привърши и светлина в тунела няма.

Ето какво се случва по олимпиадите:

1988 г. - 7 място, 35 медала.
2012 г. - 62 място 2 медала, бронзов и сребърен.

Повече какво да говорим....

Голям потенциал имаме в спорта като нация, ама само с гел и чалга не става, както казва Стоичков...

Последно редактирано:
От: От: България-Малта 1:1 - срам и позор!

Някои от слушащите чалга може да се засегнат, но си е живата истина.
Не може младите ( непълнолетни пък и нереализирани ) да въртят задника до 5 часа в дискотеките, да се наливат като луди и да искаме да има нещо...
Просто май наистина в тази държава всичко е проституция, медиите бълват ( и наз си включвам в това, число ) колко е хубаво да си отвориш бирата с циците на мара отварачката и да искаме да имаме нещо.
Преди тука в близкото училище всяка божа вечер, а и през деня се играеше баскетбол, футбол и какво ли още не, а сега се пие бира и слуша чалга.
Е как да имаме братле, няма как. :(
То да беше само футбола с мед да го намажеш... Падението е жестоко във всички спортове. Каквото имахме останало от старите школи вече съвсем привърши и светлина в тунела няма.

Ето какво се случва по олимпиадите:

1988 г. - 7 място, 35 медала.
2012 г. - 62 място 2 медала, бронзов и сребърен.

Повече какво да говорим....

Голям потенциал имаме в спорта като нация, ама само с гел и чалга не става, както казва Стоичков...

Аз не виждам как може да се оправят нещата. Навремето съм тренирал борба известно време. Който наруши дисциплината бой и тормоз на тренировка, който повтори още повече бой и още повече тормоз, а ако потретиш... чантата, гащите и при майка си. Да ама ако те изгонят от тренировки в къщи те чака още повече бой и тормоз от баща ти, щото е голям срам, и айде обратно в залата за последен шанс. И бокс съм тренирал и там беше същата работа.... Та искам да кажа, че с бой и тормоз насаждаха у децата едно чувство, че света ще свърши ако си нарушиш режима или, недай си боже, изпуснеш тренировка. Жив умрял трябва да си там, ако не можеш да тренираш ще гледаш... Това с тренировките ме преследва и още и още, не мога да закъснявам за никъде, винаги отивам по-рано, пропусна ли някакъв ангажимент, побърквам се.... При футболистите нямаше бой, ама бягаха около стадиона докато си забравят името:) Който е ходил на тренировки края на 80-те, началото на 90-те със сигурност знае за какво говоря.

Сега децата ми ходят по тренировки и няма нищо подобно, да си плащаш там таксата и това е. Даже треньорката на голямата я махнаха, че била груба с децата и много викала.

Абе зле...

Някои от слушащите чалга може да се засегнат, но си е живата истина.
Не може младите ( непълнолетни пък и нереализирани ) да въртят задника до 5 часа в дискотеките, да се наливат като луди и да искаме да има нещо...
Просто май наистина в тази държава всичко е проституция, медиите бълват ( и наз си включвам в това, число ) колко е хубаво да си отвориш бирата с циците на мара отварачката и да искаме да имаме нещо.
Преди тука в близкото училище всяка божа вечер, а и през деня се играеше баскетбол, футбол и какво ли още не, а сега се пие бира и слуша чалга.
Е как да имаме братле, няма как. :(

От: От: От: България-Малта 1:1 - срам и позор!

Абе не мисля, че от боя идва братле, по-скоро от възпитанието и самосъзнанието. Иначе за другото си е така, имаше бокс, борба и какво ли още не, имаше тук в училището където бях басейн с топла вода, имаше тренировки и по плуване, и какво ли още не.
Сега в интерес на истината ги гледам като минавам покрай там как пушат цигари по прозорците на училището, и плюят и обиждат възрастните хора живеещи покрай него.
Ако всичко продължава така, ние изчезваме.
Обаче може-би за това трябва да се направи нова отделна тема.
Аз не виждам как може да се оправят нещата. Навремето съм тренирал борба известно време. Който наруши дисциплината бой и тормоз на тренировка, който повтори още повече бой и още повече тормоз, а ако потретиш... чантата, гащите и при майка си. Да ама ако те изгонят от тренировки в къщи те чака още повече бой и тормоз от баща ти, щото е голям срам, и айде обратно в залата за последен шанс. И бокс съм тренирал и там беше същата работа.... Та искам да кажа, че с бой и тормоз насаждаха у децата едно чувство, че света ще свърши ако си нарушиш режима или, недай си боже, изпуснеш тренировка. Жив умрял трябва да си там, ако не можеш да тренираш ще гледаш... Това с тренировките ме преследва и още и още, не мога да закъснявам за никъде, винаги отивам по-рано, пропусна ли някакъв ангажимент, побърквам се.... При футболистите нямаше бой, ама бягаха около стадиона докато си забравят името:) Който е ходил на тренировки края на 80-те, началото на 90-те със сигурност знае за какво говоря.

Сега децата ми ходят по тренировки и няма нищо подобно, да си плащаш там таксата и това е. Даже треньорката на голямата я махнаха, че била груба с децата и много викала.

Абе зле...

И без бой става. Гимнастичките ни, които в момента са световни шампиони, тренират по съвсем различна методика, от това, което е било в миналото. Не ги насилват да правят диети, не ги държат до припадък в залата и успяват да ги мотивират по други начини да са дисциплинирани и да дават най-доброто от себе си.

А относно мача, почти го изтървах и гледах само последните 15 минути. Пълна излагация. Според мен футболистите не са чак толкова зле като възможностите. Сигурно е имало някакви вътрешни причини в отбора, за да играят толкова демотивирано.

От: От: От: България-Малта 1:1 - срам и позор!

Като казвам бой, нямам предвид бой с пръчка. При бойните спортове боя не е точно бой:)

Абе не мисля, че от боя идва братле, по-скоро от възпитанието и самосъзнанието. Иначе за другото си е така, имаше бокс, борба и какво ли още не, имаше тук в училището където бях басейн с топла вода, имаше тренировки и по плуване, и какво ли още не.
Сега в интерес на истината ги гледам като минавам покрай там как пушат цигари по прозорците на училището, и плюят и обиждат възрастните хора живеещи покрай него.
Ако всичко продължава така, ние изчезваме.
Обаче може-би за това трябва да се направи нова отделна тема.

Спортът и бизнесът имат една обща черта - трябва им добър мениджмънт.

Това включва добър подбор на служители/състезатели, подходяща мотивация, отлично обучение/тренировки, нужните условия/машини/оборудване/стадион/уреди/игрова база.

В България няма добро менажиране в спорта - в бизнесът има наченки. Единичните случаи на световноизвестни български спортисти са хора, които тренират извън БГ, имат менажери и щабове все от чужденци - при това говорим за индивидуални спортове. От колективните спортове звезди са станали онези, кото от рано са в чужди тимове и са се приспособили.

Това е горчивата истина.

Или по-скоро трябва да премахнем наименованието "звезда", че особенно тези които греят над България в момента не са нищо повече от едни прости П****, нека не се засягат момичетата в форума, тук в повечето случаи всички гледат и се борят за всичко, а на лигочите и лиглите в София медиите им правят такъв пиар, че развалят и другите покрай тях!!!
Спортът и бизнесът имат една обща черта - трябва им добър мениджмънт.

Това включва добър подбор на служители/състезатели, подходяща мотивация, отлично обучение/тренировки, нужните условия/машини/оборудване/стадион/уреди/игрова база.

В България няма добро менажиране в спорта - в бизнесът има наченки. Единичните случаи на световноизвестни български спортисти са хора, които тренират извън БГ, имат менажери и щабове все от чужденци - при това говорим за индивидуални спортове. От колективните спортове звезди са станали онези, кото от рано са в чужди тимове и са се приспособили.

Това е горчивата истина.

Как може да си домакин срещу един от най-слабите отбори и да не можеш да го победиш. Там играят сигурно пощальонът и кръчмарят...Срам и позор е това!
Това да не са ти 40-те години на миналия век, че да говорим за пощальони-футболисти:) И кое му е позора? Я погледни в какво състояние са стадионите тук, залите и като цяло спортната база... Редовни тенировки с бутилката:) Даже си е екстра резултата.

От: Re: България-Малта 1:1 - срам и позор!

Язе не помня да съм бил там, значи пак тренер го не бива :lol:
Най-добрите алкохолици на терена бяха нашите. :) Квото и да им сипеш пак е малко. :)

От: Re: От: Re: България-Малта 1:1 - срам и позор!

Е ама аз съм дрът вече, язе само за тренер ставам :)
Не е нужно да си там, то те са си мега зле от има няма 5 години, че и да не са повече.

Ето го и един красавец: http://vbox7.com/play:fce15927

От: Re: България-Малта 1:1 - срам и позор!

Най-добрите алкохолици на терена бяха нашите. :) Квото и да им сипеш пак е малко. :)
Спиртистите от националния все пак стистанаха зъби и удържаха равенството:)

Re: От: Re: България-Малта 1:1 - срам и позор!

Спиртистите от националния все пак стистанаха зъби и удържаха равенството:)
Да, добре, че я изпуснаха тази дузпа, че направо се притесних, че ще победим. :D

Някъде нгоре четох, че спойката им липсвала. Не качествата им липсват. Те ако ги имаха щяха да си стегнат гъзовете и да мушнат един гол, че то си е срамно това. Просто толкова си могат.

Любо Пенев трябва днес да си подаде оставката. Ако е мъж. Ако е бил само за парите, значи не става. В крайна сметка аз на негово място ако се проваля един път на предишните квалификации, после още 2 загуби и един равен с аутсайдер бих се оттеглил 100 %. Така ще си спася името. А той все още не го прави. Дано днес проумее, че вината е и негова, нали той прави селекцията, той е "ръководителя".

Бате, всичко им липсва. Дори не се сещам за нещо, което да имат. :) Едно време имаше играчи от класа, които не само играха на вън, но бяха звезди. Нещо като Бербатов, който тотално ги отряза като видя каква свинщина е този отбор. В момента имаме също много играчи навън, които не са никак лоши, но за жалост на никой не иска да му пада цената в националния.

standartnews.com/sport-bg_futbol/popov_izgonen_zavinagi_ot_tima-262660.html - този кретен вече му биха шута. Смятай какво е нивото - капитана ти да е с две пиянски изпълнения и веднъж името му да е било намесвано в скандал за изнасилване. Баси нещастието е тоя. Нищо, прическата може да дръпне от неговите кючеци и все едно не е било. :)

Кой им плаща на тия хора някакви пари за уменията им не мога да разбера? И щом тия се видят някакви велики футболисти и участват не само в националния, но и в големите клубни отбори, какви са тия където са по-зле от тях.

Друга конспирация, за която научих е, че в националния са само футболистчета от два големи гранда (без имена, ще забележите кои са по играчите), за да могат да ги забележат другите навън и да им направят добри трансфери. Само където и да му предадеш форума на едно .... то пак си миреше и е неприятно за гледане. ;) Малко са го изпуснали този момент. Но това е в кръга на теориите. ;)

Горе