Всъщност съм за ДСБ не за ГЕРБ. Дай да не се обиждаме на гербери.
@ReminD - гадни комунисти сте. Какво да направя. Готови сте да пращате хората на смърт. Нещо повече - копнеете за онова време - искате такива като мене да ги убиете и да ги дадете на прасетата. Това сте вие - комунистите. Сами не можете да постигнете нищо значимо, за това единствения път към прогреса за вас е като заграбите чуждото.
На мен не ми пречите толкова, че да ви избивам. Живуркайте си. Говорете си каквото искате. Дойдете ли момента, когато решите да убивате гадните мазни капиталисти, молете се да не съм въоръжен.
Ето го най-големия Ви подвиг: -
http://bg.wikipedia.org/wiki/Атентат_в_църквата_„Света_Неделя“
Атентатът в църквата „Света Неделя“ е най-тежкият терористичен акт в историята на България, а по това време и в света.
Извършен е на 16 април 1925 г., Велики четвъртък, когато група крайнолеви дейци на Военната организация (ВО) на Българската комунистическа партия (БКП) взривява покрива на църквата „Света Неделя“ в София. По това време в нея се провежда церемонията по погребението на генерал Константин Георгиев, убит на 14 април същата година от други дейци на комунистите. Специалната цел на атентата е да бъде ликвидиран военният и политическият елит на страната, включително цар Борис III...
Местоположение църква „Света Неделя“, София
Дата 16 април 1925 г.
15:20 ч.
Цел цар Борис III
Оръжие бомба
Смъртни случаи 213
Ранени 500
Извършител БКП
Атентатори 6
Ето ви геройствата. После защо ви викам Гадни комунисти. Колкото и да ви псувам ви е малко. Цялата ви история е такава. От началото до края само смърт, мизерия и терор.