Това прилича на графиките на Пиеро 97, ако не ме лъже съзнанието. Те имат този стил.Ето и това, което обещах. Забелязах, че има 10% разлика в броя на българите, ползващи интернет към 2010 между това проучване и инфото, което е пуснал Fozzy. Но повече гледни точки - по-голям шанс да се стигне до истината
Та ще бъда много приятно изненадан, ако някой, на когото му се е сторила полезна информацията ми удари 1 рамо с фб страничката.
Виж файлът 4051Виж файлът 4052Виж файлът 4053
Световният пазар на мобилна реклама (брутен обем) през 2011г. е оценен на € 3,8 млрд. Евро, като Европа има дял от 25,9%, Северна Америка- 31,4%, Латинска Америка- 3,5%, Азиатско-тихоокеанския регион- 35,9%, а Близкия изток и Африка- 3,2%.
Аз споделям, само на последното е IAB.Казвайте откъде е информацията, щото иначе малко си губи смисъла.
Да но все си мислех, че %-тите са около 30%, но явно съм прекалено наивен. Скоро се надявам тази тенденция да се пооправи малко, виждам все повече хора около мен да започват. Даже реалистично тази статистика е предимно и само защото сме със състаряващо се поколение. Защото каквото и да си говорим, баща ми започна да ползва, майка ми ползва, само 2те баби не ползват. Всичко други около мен, са ползвали и даже продължават да ползват. Не знам и дали статистиката горе е много вярна, но ако вземем общото население, май си е идва на мястото всичко.Кофти статистика за българските онлайн търговци: http://www.economy.bg/bulgaria/view/4333/46%-ot-bylgarite-nikoga-ne-sa-polzvali-internet