Чудесно, ама повечето хора нямаме такива благинки. Иначе и аз си обичам имотите, да седна на терасата и да слушам щурците докато пия ракийка, но понякога е добре човек да разнообрази
Съгласен съм, но това не значи, че няма и къщи за гости, които не стават за нищо. Скоро даже имаше един такъв репортаж по една германска телевизия, до колкото си спомням.Ред, къщите за гости стават все по-голяма и предпочитана алтернатива пред хотелите.
За 5 звездните хотели гледайте локацията. Ако локацията не е на пъпа... то звездите основно са поръждясали ...
Проблема не българското хотелиерство е огромен. Хората който ги притежават основно ги ползват за да си събират персонал за да има какво да шляпат... Ако има един кадърен в хотела го изтезават от работа докато не му писне и си бие камшиците. Единични бройки букавално са хотелите за показ, който дават подобаващи заплати, и за чието управление са наети знаещи и можещи хора а не пълна шуробаджанащина... А шуробаджанащината може да развали и най-добрата схема с времето.
Мога да дам примери за хотели който процъфтяват и след като сменят управителя по една или друга причина нещата тръгват стремглаво надолу и ги държи едно име дето.... колкото изкара толкова.
В Силистра има 2 5* и двата не стават. И двата са на центъра. Гледаш коментарите в букинг - всичко е пушка. Отиваш - греда. Не е винаги критерий това.За 5 звездните хотели гледайте локацията. Ако локацията не е на пъпа... то звездите основно са поръждясали ...
БГ олинклузив, пържени кренвирши за обяд, айде да не споменаваме повече екстри, че ме е срам
БГ олинклузив, пържени кренвирши за обяд, айде да не споменаваме повече екстри, че ме е срам
знам че ти не можеш да си позволиш да отидеш на такова място
в бетонен кенеф
Това го твърдиш ти.... не е хубаво, но щом е 5 звезди - става...
Примери?По-горе ти го казаха - има хотели 2-3 звезди които предлагат по-добри условия от този с 5. Но друго е да кажеш, че си бил в петзвезден хотел.
Нямам толкова пари, иначе бих се пробвалНали уж си предприемач? има толкова много хора които искат да почиват у нас, но не знаят къде да отидат и да получат качествена услуга. Ако действително си такъв за какъвто се пишеш във виртуалното пространство, идеи за онлайн или офлайн бизнес - бол.