Аз така един клиент си поръчва една услуга от мен, после искаше да се видим за да уточним детайлите по услугата, тоест за интернет да им правя фирмен сайт
И отивам аз в това кафене и се оказва, че кафенето е негово и като ме видя и само каза - това заведение затваря и дойде бармана и искаха да ме пребъркат, понеже винаги нося към 3-4 000 в различни валути, ако нещо стане. И бармана му казах не ми вземай парите, ще стане лошо, и той се отказа, обаче шефа му го домързя да стане и седнах вече и му обяснявах какво правим със сайта, той накрая като разбра, че неговото не може да стане побесня и хвърли една от големите таборетки навън и удари един човек по главата, и за наш късмет този се оказа цивилен полицай и като ни хвана и бой бой бой, ни счупи от бой и после в ареста като ни заведе в една килия малка и викас тука ще лежите докато не изясним всичко по случая и ни пусна някакви затворници да ни бият уж, обаче не биха мен, понеже им се видях много слаб.
И така стоях 2 седмици в тъпия арест, а моите познати ме пуснали официално за издирване и полицията ме търсела 2 седмици, и аз от цялата история - пари не видях от този клиент, и много съжалявам за цялата история, а всичко щеше да бъде окей ако бяхме комуникирали само онлайн.