Казвам се Петър Минкин и съм представител на Регистратор.БГ. Искам да се обърна към г-н Димитър Ташев. Г-н Ташев, разбирам разочарованието Ви от това, че загубихте този домейн, но бих желал да Ви обърна внимание, че адресирате неправилно злобата и огорчението си към мен в частност и към Регистратор.БГ. Ако можех да направя нещо повече за Вас, за да Ви помогна, щях да го направя, но не мога. През цялото време бях изключително добронамерен и правих всичко, което е възможно в съответствие със ситуацията. Вместо да търсите причината в нас, търсете я в Регистър.БГ, защото ние сме направили това, за което ни е платено - регистрирали сме Ви защитен домейн съгласно всички изисквания на регистъра. Трябва да попитате регистъра, обаче, защо след като един домейн е защитен, може да бъде отнет чрез арбитриране. Регистъра не спазва общите условия, които сам е съставил, а Вие казвате, че измамници сме ние - защо? Още в самото начало Ви предупредих, че има риск. Системата ни за защита не е 100% ефективна, но коя система е? От над 5000 регистрирани домейна, 21 са арбитрирани и само 3 са загубени. Това означава около 90% ефективност. Важното е, че в повечето от случаите услугата върши работа. Самия факт, че услугата е почти 6 години на пазара и има редовни клиенти, значи, че пазара има нужда от нея. Пазара е най-точния показател за това кое е добро и кое не. Наясно съм, че за всяко нещо има хора, които го одобряват и такива, които не го одобряват, затова не се стремя да променям нагласите Ви. Пиша Ви тук, за да Ви предупредя, че ако в бъдеще попадна на Ваши публикации чрез които петните моето име или името на фирмата, която представлявам, ще използвам целия си потенциал и ще Ви преследвам с всички позволени от закона средства! Вече има съдебна практика относно присъди издадени въз основа на публикации във форуми и социални мрежи, така че не си мислете, че ще ми бъде трудно. Ако желаете да обсъдите нещо с мен, постъпете като мъж и ми се обадете по телефона да го обсъдим, а не ме наричайте измамник в Интернет.
P.S. Удобно сте пропуснал да отбележите, че домейни, които сам сте регистрирал като защитени, без наше съдействие, също са били загубени. Да разбираме ли, че Вие сте един измамник?