Slavchev
Well-Known Member
Ð ÐÑÑÑÐ¸Ñ Ð¾ÑÐºÐ°Ð·Ð²Ð°Ñ ÐºÑÑвопÑеливане Ð¾Ñ Ð²Ð°ÐºÑиниÑани
Ðаква е пÑиÑинаÑа и има ли Ñакива пÑиÑеÑÐ½ÐµÐ½Ð¸Ñ Ð¸ Ñ Ð½Ð°Ñ?
nova.bg
Разделение - така мога да обобщя с една дума цялата пЛандемия. За едната глупост се разделят хората на маскъри и анти-маскъри, ваксъри и анти-ваксъри, вярващи в словото и конспиратори, имащи сертификат и нямащи, боцнати и небоцнати. И ще има разделение докато я има тая вяра, че вирОса е страшен колкото чумата и трябва да спасяваме не само себе си, а всички. А как страшно прилича това на религия, нямам думи.Ð ÐÑÑÑÐ¸Ñ Ð¾ÑÐºÐ°Ð·Ð²Ð°Ñ ÐºÑÑвопÑеливане Ð¾Ñ Ð²Ð°ÐºÑиниÑани
Ðаква е пÑиÑинаÑа и има ли Ñакива пÑиÑеÑÐ½ÐµÐ½Ð¸Ñ Ð¸ Ñ Ð½Ð°Ñ?nova.bg
Абе опасен си е донякъде. Например за вчера има починали на 22 и 35г. без придружаващи заболявани, ония ден на 36г. 38г. 29г. и така ако погледнеш има всеки ден без придружаващи и млади. А след 40-50г. да не говорим.Разделение - така мога да обобщя с една дума цялата пЛандемия. За едната глупост се разделят хората на маскъри и анти-маскъри, ваксъри и анти-ваксъри, вярващи в словото и конспиратори, имащи сертификат и нямащи, боцнати и небоцнати. И ще има разделение докато я има тая вяра, че вирОса е страшен колкото чумата и трябва да спасяваме не само себе си, а всички. А как страшно прилича това на религия, нямам думи.
Страхотна манипулация е тази, която кара толкова много хора по света, и в частност тези от видеото, да държат сметка на други хора за изборите им в живота. В тона им си личи, че се взимат за просветени в нещо, което спешно трябва да наложат на останалите. Ако можеха да го кажат директно, щеше да звучи така "Анти-ваксърите са прости, ние знаем какво трябва да направят и трябва да им го наложим, ако ще и с насилие.". И мен ме дразни начина им на говорене и единственото което искам е да ги шибна, но трябва да си повтарям че и те са хора и е човешко да вярват в небивалици.
И са небивалици, защото "ваксинирането" дори не е задължително. Право на всеки човек е да избира сам за себе си как да живее или да умре, и когато някой не е съгласен с това и изпитва омраза срещу тези избори, това е расистко (въпреки че думата се отнася за раса). А когато има действия против волята на хората, това е физическо или психическо насилие.
От нежелана бременност, че то с толкова боцкане ...Предпазени по какъв начин, след като са държавата с най-много ваксинирани и най-много случаи. От какво точно са предпазени?
Да, ама не.защото "ваксинирането" дори не е задължително
Някой има ли статистика колко от умрелите са умрели в болница и колко извън болницата, че много почва да става съмнителна тая работа?
Няма как, защото кат им стане зле и поне 95% така или иначе отиват в болницата.
Но пък все от някъде може да изкочи статистика, колко от приетите в общо добро състояние, са починали в последствие. Въпреки, че това лесно може да се манипулира, защото "добро състояние" е доста субективно
Все пак аз не вярвам да ги морят умишлено. По скоро може да повярвам, че протоколите им за лечение вече не са акуратни, и тва го има.. а кой смее да лекува под наблюдение извън протокола?
Повярвай ми - нямат избор. Иначе уволнение и у дома, фрилансер на дърти години, кеф за търсещите контентрайтъри в тази нишаДа следваш протокол, който не е според състоянието ти, аз си го броя за убийство. Защо учат по 10 години, като ще следват сляпо протокола? Че то така и аз мога да се цаня за доктор в ковид отделение. Оп тука така пише, вземи тея и тея хапове.... То умрял ма, ко да напрая, така пише у протокола.... Ебати лечението....
Не копират. Те го знаят преди това. Ние знаем може би някой неща как ги мислят и се досещаме. Тук не сме учени и не разбираме от такива неща, но познахмхах вече и официално
Иначе оня ден точно казаха, че можело даже до 3г и повече да изкарат ахахаха бахти медийното ламерство
Тия и Ройтерс почнаха да копират от форумаАнтителата срещу COVID-19 на "Пфайзер" изчезват до 7 месеца след първата доза
Смята се, че поставянето на бустерна доза между шест и седем месеца след първоначалната имунизация вероятно ще подсили защитатаdnes.dir.bg
С biaaro може да сме на различни мнения за ковид и ваксини донякъде, но тук съм много съгласен. Не може така уморих се, писна ми няма да си върша работата, ще се държа гадно или ще...кой ли знае. Ако е прекалено изморен и не издържа нека си вземе отпуска, нека се прибере, нека не лекува, нека напусне ако не издържа, но не и такива работи. Още повече, ако работиш в човешки животи.Повярвай ми - нямат избор. Иначе уволнение и у дома, фрилансер на дърти години, кеф за търсещите контентрайтъри в тази ниша
до сега съм ходил на поне 10 различни лекари и нито един не ме е лекувал по протоколНа съждения е така, но в риалитито е съвсем друго..
Глей са как се случват нещата.. Има една торба болести, особено хроничните, за които ПРОСТО НЯМА адекватно лечение, ми нема и нема (говорим за протоколното) Всички пътеки си имат протоколи, всяка болест и лечението й, когато е по пътека, от каса, си има строги протоколи - какво може да се приложи и какво не (не говорим за спешни и животозастрашаващи случаи, става въпрос предомно за планово лечение) Лекарите много добре знаят, кои болести могат да се лекуват ефективно с тия протоколи и кои не. Читавите и независимите, колкото и да са малко, когато хванат подобен случай, просто не те лекуват, не те приемат бе..дори може да чуеш "нищо ти няма" На тях им е пределно ясно, че това "лечение" няма да ти помогне с нищо. Директно те връщат, а ти се чудиш кво става и как така ти няма нищо МИ така - здрав си като бик, до кат не се гътнеш Обаче "номера" с ковид не минава. Там и у панделата мое да отиде. Следят ги яко, няма как да върнат ковид-диагностициран, а и престави си тоя да умре в къщи.. нали виждаш кво става. Така че те грабват с 200. Протоколното лечение ПРИНЦИПНО си е читаво, там са засегнати всякакви аспекти в развитието на болестта, десетки варианти на усложнения и тн..НО ПРИНЦИПНО За това изказах съмнение, дали евентуално, еле па с тия мутации, тия протоколи вече да не са акуратни. Тия докита там няма как да знаят какво се случва, реално нямат голяма практика с тия случаи, за това се води "грешка", а не "неглижиране", защото разликата е огромна. Така че ако пукнеме в болницата, защото не са успяли да ни спасят, е едно, а когато пукнеме, защото са ни отебали, е съвсем друго
На теб майстора в къщи ако ти потроши некои скъп сервиз (без да иска), грешка ли е? А нарочно ли е? Нямаме никакви чак толкова големи основания да правим огромна разлика меджи лекаря и майстора, само защото единя бил учил 10 години.. в същността си е обикновен човек, нищо повече.
Тук в Англия е така. Наложи ме си 3-4 пъти да ходя до личен лекар и един път до болница и направо бях в шок. Лични лкар прави диганазо според таблица със симптоми. На сина когаот си счупи 2 пръста на ръката ми правиха превръзка с шина по цветна схема от стената...Другото, което е както казаха как така следват сляпо протокол ?
Извинявай ама не съм забелязал досега да изразиш каквото и да е МНЕНИЕ.С biaaro може да сме на различни мнения за ...
Само така си мислиш, или най-много така да ти го представят, особено ако ги стимулираш протокол не значи 1/2/3/4/5/6... не го бъркай, явно грешно си го разбрал. Това е обединение (одобрено) от различни стандарти, методики, приложения и тн, за лечение на дадена болест. За да го разбереш, направи разлика - ако те заболи зъб, трябва ли да ти отрежат палецът, напримердо сега съм ходил на поне 10 различни лекари и нито един не ме е лекувал по протокол
Точно, че са ме лекували индивидуално. В момента ме лекуват индивидуално и на всяка седмица говоря с лекаря и усилваме, намаляме дози или сменяме лекарства или правим изследвания. Друг лекар настоява за друго лечение. И преди за едно заболяване или причина лекарите ме лекуваха различно, което означава, че няма протокол
Така ти се струва. Искаш да кажа ваксината няма странични ефекти или да ти кажа ваксината ще те убие ?Извинявай ама не съм забелязал досега да изразиш каквото и да е МНЕНИЕ.
Само някакви размисли на глас, обобщения и хамлетовски колебания.
Е тия значи са много яко назад Ми нема кво да се оплакваме тогава от бг-лечението, тук поне тия картинки не ги слагат на стената, да плашат клиентите, а си ги крият по чекмеджетатаТук в Англия е така. Наложи ме си 3-4 пъти да ходя до личен лекар и един път до болница и направо бях в шок. Лични лкар прави диганазо според таблица със симптоми. На сина когаот си счупи 2 пръста на ръката ми правиха превръзка с шина по цветна схема от стената...
В България вече е същото. Няма диагностици, само някакви хора които си играят на чичо Доктор...