Като New Member ще си задържа реакцията на коментара на nandibandi към Well-Known Member tedkata. Тя може да си позволи по-свободно да говори, знаете се, а и все пак някакво приличие от страна на новодошлите да има...
Тедка, шегувам се, не е с лошо. Имам ваксани познати и се надявам поне с ADE да се разминат, пък да видим.
Иначе и аз карам една стара Астричка, докато не я забранят за вредни емисии по новите евроразпоредби. Дано и твоята, като са я изтеглили от пазара, да не кажат "Не важи, навивай пак ръкава за по-modeRNA". То тъй или иначе ще трябва редовно и все по-редовно подновяване на вапцанационната книжка, че кюара много бяга, като покемон е. Извърнеш глава от на екрана на смартфона и той избягал, айде пак ръкава нагоре. Някъде по света вече без трети боц не им важи, скоро и без бустер на тримесечие.
Но, въпреки майтапите съм добър по душа и вътрешно не си викам "Хаха, как се прецакахте", ами "Дано поне да не им навреди", ама като чета резултати от научни изследвания появяващи се понякога и все по-често и по мейнстрийми, дори само тях да вземем - не съм обнадежден.
Но ти пак пробвай със сканиране и магнит, така за майтапа, а и да ми докажеш, че съм тъп
Иначе съм съгласен, че бродят ужасни конспиролози из нета, и то по европата, а не "заблудените българи". Някои дори си позволяват да цитират дословно Кевин Аштън, известният инженер от Масачузетския технологичен институт, на когото се приписва IoB: „Конвенционалните интернет диаграми изпускат най-важните рутери от всички: хората. Проблемът е, че хората имат ограничено време, внимание и прецизност и не са много добри в получаването на информация за нещата в реалния свят. И това е огромна пречка. Ние сме физически тела.“
И си изсмукват от пръстите следното заключение: "Буквален превод: ние с вас сме най-желаните неща за Интернет на нещата и нашите физически тела са основната пречка за постигането му. Как ще успеят да влязат в тялото ти?" Не ги е срам!
Гледам, че Дачко махнал поста за Шиши? Вчера публикува за трета игла, днес "Тази публикация вече не е достъпна. Възможно е да е премахната или настройките ѝ за поверителност да са променени." Да не би, докато е писал за третата, Шиши да си е бил четвърта и поста да е загубил актуалност? Винаги си е бил алчен, пък и той за кюар се бори човечеца, откак му поразбутаха бизнеса...