етерИум
Well-Known Member
Някакви съмнения в пророческите ми умения? Някои дори не изчакаха да затворя вратата...Ся ш'са възвърнат старити кучита бе, аз ти казвам...
Тест, радвам се да те видя.
Някакви съмнения в пророческите ми умения? Някои дори не изчакаха да затворя вратата...Ся ш'са възвърнат старити кучита бе, аз ти казвам...
Нищо не замазва, просто изпълнява нарежданията от по-високо. На този ако му наредят да се самоубие публично, и това ще направи, не се съмнявай.Борис просто треше да замаже по некакъв начин поредицата от издънки.
Май няма да го търпят още дълго де.
"В деня на смъртта си, миналата неделя, певицата заявила, че се чувства по-добре и дори се приготвила, за да отиде на разходка. Изведнъж усетила болка в гърба и отишла да си полегне. Десет минути по-късно починала."А вие знаете ли, че някаква чешка фолклорна певица е починала от Ковид?...
Така внезапно се умира само от ковид. Няма как да е инфаркт или инсулт..."В деня на смъртта си, миналата неделя, певицата заявила, че се чувства по-добре и дори се приготвила, за да отиде на разходка. Изведнъж усетила болка в гърба и отишла да си полегне. Десет минути по-късно починала."
За да не настръхват по-чувствителните ако кажа, че то такова нещо като прехваления вирОс не съществува и няма как да е заразно нещо несъществуващо, ще предложа по-лекото обяснение, че предвид точността на тестовете, явно просто си се въртяла все около фалшиво-положителни. И още по-удобното обяснение в твоя случай - вирОса явно не вирее добре в опушени пространства. Представяш ли си как малките спайкчета на Корончо се опитват да се закачат за дебелия никотинов слой вп.с. от статията на теста ми стана любопитно, как можеш да се заразиш умишлено? Аз след толкова контакти със заразени, все минавам по тъча, баси. Искам и аз нарочно да се заразя. Къде продават такива вируси, знае ли някой? Предпочитам Омикрон, мерси.
Ти си някакъв такъв който поне изглежда че се съобразява с другите. Аз поне се съобразявам с другите. Добре кажи ти - да кажем отиваш някъде, примерно в някакъв магазин, аптека, по принцип където ходят всякакви хора по как да кажем по-скоро поради първична необходимост. Питам сериозно. Ето, аз си признавам, аз почти на 100‰ не искам да слагам маска. Обаче да кажем влизаш и някакви хора носят маски. И то си се усеща че хората имат някакви здравословни опасения. Ами слагам си маската, айде. Без да се правят забележки. Даже като цяло да са ми направили забележка са инцидентни случаи. Ама какво да правим кажи. То излиза че ако не сложим все едно парадираме.То тук ходенето на пъб е до 10-11 все едно си в локдаун завинаги
Случвало ми се, но като цяло не нося маски. Позлвам нещо подобно ТУКТи си някакъв такъв който поне изглежда че се съобразява с другите. Аз поне се съобразявам с другите. Добре кажи ти - да кажем отиваш някъде, примерно в някакъв магазин, аптека, по принцип където ходят всякакви хора по как да кажем по-скоро поради първична необходимост. Питам сериозно. Ето, аз си признавам, аз почти на 100‰ не искам да слагам маска. Обаче да кажем влизаш и някакви хора носят маски. И то си се усеща че хората имат някакви здравословни опасения. Ами слагам си маската, айде. Без да се правят забележки. Даже като цяло да са ми направили забележка са инцидентни случаи. Ама какво да правим кажи. То излиза че ако не сложим все едно парадираме.
Ако набеждаваш Етера (Мишо алпаката) за алтер его на дата адиктед - грешиш. На'што момче си е леджит и изобщо поведенческия му профил не съотвества.И ето идва омикрона, да спука на датата балона.
И за всички той ще бъде лек, но за датата - кютек.
И не защото не е бит или е.ан, а защото той тотално е насран.
И ето идва негър страшен, неизбежно е, и датата ще бъде пак опрашен.
Ще извади той големмия си Омикрон и ще боцне датата със засилка от балкон.
И вместо из форума да се перчи пак на кон, ще бъде спукан тоз надут балон.
И ето идва мир за всички, а нааканият - пак мечтае си за пи.ки.
И ще преживеем ний дружно омикрона, а датата, все така сцепен му е панталона.
Но ще продължава да рови в нета за цитати, няма да се остави той, на тролове устати..
Абе болни си бяха, да ти кажа. Тестове се правиха след симптоми. Но, за щастие никой от контактите ми не претовари никоя болница. Всички се лекуваха вкъщи и си бяха на крак.явно просто си се въртяла все около фалшиво-положителни.
Ха сега ми кажи, че тютюнопушенето не е полезно за здравето, а?! Да си чул на всеки кръгъл час да съобщават колко са с положителна никотинова проба, колко са в болница и колко в интензивно? Няма и да чуеш! Пушенето е не само безопасно, но и по-ефективно от "експерименталните течности".Представяш ли си как малките спайкчета на Корончо се опитват да се закачат за дебелия никотинов слой вбелитечерните ти дробове.
И аз това си помислих.Сигурно много ти се радват търговците, други обслужващи те служите и всички, които трябва да ти гледат "креативността" на обществените места.
Всъщност, не ти знаех хранителните навици. Сега вече съм уплашена.Напротив..нямаш си и на представа колко съм проницателен при мен номера не минават, посмъртно
А ти кво се уплаши бре моме На Нова казваш селото, на мен не Е много ти е лесно така.. знаеш, че той е "мека китка" и ще минеш с малко винце или некоя друга бира, малко фъстък или семки.. ахаха А от мен те е шубе.. знаеш, че пием литър водка само до кат си пиша поста и постоянно се тъпча с килограми месища хех шубе не е честно така да пробираш
Тъпан, историята е показала че си проницателен колкото миньорска каска без фенера отпреде.
Обаче от друга страна сигурно си служил за модел на героя на Мел Гибсън от "Теория на Конспирацията".
Доста куца комбинация