етерИум
Well-Known Member
@nandibandi виж кой е тука - @tedkata_m
Тедка, здрасти бате. Как я караш, кажи 2 приказки ако нещо..
Това са плановете.Тедиии! Как я караш? Буустваш ли, буустваш ли?
Важното е да се чувстваш защитен в края на краищата.
Честит празник на всички, които твърдят, че са православни християни!
Жив съм, ако това те интересува.@nandibandi виж кой е тука - @tedkata_m
Радвам се. Иначе - не, по-общо питах. Щото като изчезна, мнозина тука затъжиха (Славчев примерно няколко пъти каза "липсва ми тедката"), някои си посипаха главите с пепел, че са те "изгонили" (един вид). Та като те гледам, че си на линия, рекох да питам как си-що си. Та така.Жив съм, ако това те интересува.
То всички сме живи майЖив съм, ако това те интересува.
Все ощеТо всички сме живи май
А защо да не сме?То всички сме живи май
Чак пък да са ме изгонили...хахахаха. Ми понеже явно сте любопитни и по темата: С три дози съм, последната си я бих в началото на декември, след Нова хванах Омикрона, точно ден и половина ми беше леко неразположено и това беше. Чакам 4 и 5 доза с нетърпение!Радвам се. Иначе - не, по-общо питах. Щото като изчезна, мнозина тука затъжиха (Славчев примерно няколко пъти каза "липсва ми тедката"), някои си посипаха главите с пепел, че са те "изгонили" (един вид). Та като те гледам, че си на линия, рекох да питам как си-що си. Та така.
Тва да се чува.Чак пък да са ме изгонили...хахахаха. Ми понеже явно сте любопитни и по темата: С три дози съм, последната си я бих в началото на декември, след Нова хванах Омикрона, точно ден и половина ми беше леко неразположено и това беше. Чакам 4 и 5 доза с нетърпение!
Щот се очакваше тъпунгерите, които не се вакснахме да измрем. Или поне 20-30%А защо да не сме?
Долни антивакси сме много, Славчев. Нищо не напрайхме...Щот се очакваше тъпунгерите, които не се вакснахме да измрем. Или поне 20-30%
Все още не сме и някак си я бутаме.Щот се очакваше тъпунгерите, които не се вакснахме да измрем. Или поне 20-30%
Това са плановете.
Но все още имам надежда, че няма да се реализират.
Запомнете страница 381
Напротив, аз бях тъпунгера, дето щеше да си видоизмени ДНК-то с експерименталните течности. А най-странното е, че Путинофилите и антиваксърите се припокривате на 90 процента. Та не се налага да чистя втори път подобни хораЩот се очакваше тъпунгерите, които не се вакснахме да измрем. Или поне 20-30%
Каквото каже САЩ, това правя!Тва да се чува.
То сега и птичия май пак тръгнал, а четох съвсем сериозна статия в най-авторитетен журнал, че учени открили 5 илядо и нещо си вируси на океанското дъно; ако земе тръгнат по сушата, не знам.. Демек: ше има за бустене де
За тва говорим, глей в кво наци си се превърнал:Напротив, аз бях тъпунгера, дето щеше да си видоизмени ДНК-то с експерименталните течности.
Славаукраини!А най-странното е, че Путинофилите и антиваксърите се припокривате на 90 процента. Та не се налага да чистя втори път подобни хора
Хакни си едно Спутниче за разнообразие, по-хубаво било, похвалиха ми гоКаквото каже САЩ, това правя!
Дефе, казвай накрая: ше има или няма да има апокалипсис сега (или скоро)? Кво само репостваш.
Надявам се да няма, но ...Дефе, казвай накрая: ше има или няма да има апокалипсис сега (или скоро)? Кво само репостваш.