Не може всички да сме като вас със Соло, няма мястоПичаговци, не сте мръднали милиметър, няма шанс. Аз бях за малко по работа във форума, та реших да ви кажа, че съм жив и здрав, че май се бяхте притеснили. Или по-скоро не... Живи и здрави, весели празници, може да мина някой път да ви проверя отново как върви развитието
Развиваме се надолу. Даже момчетата са по-развити надолу, отколкото нагоре. Така предполагам, де....да ви проверя отново как върви развитието
Не винаги, понякога зависи от ваксиналния статус.Развиваме се надолу. Даже момчетата са по-развити надолу, отколкото нагоре. Така предполагам, де....
Не мислех да пиша и тука, ама лайненцето ме провокира. Щом не съм се подложил на експериментите на корпорациите антиваксър и путинист съм бил...Впрочем кво прави 'доктор' Пасков? Още ли пропагандира антиваксърски глупости, или обърна напълно на Рашизъм?
От наще ами, ако бях от тия дето ме наричат путинист - някои вече се преселиха в отвъдното. Наскоро си замина един набоцкан, преди туй беше здрав. У фейса има цяла група, репортват над 500 пострадали, и те дори не влизат в статистиката.Знаех си че Киров е от "наште".
На комшията дядото се буустна наскоро и умря след няколко дена. Друг познат е с тромби на белите дробове отново след бустерче, още 1 пък го удари инсулта и още не може да се възстанови. Но всичко е точно, вакса е спасението.От наще ами, ако бях от тия дето ме наричат путинист - някои вече се преселиха в отвъдното. Наскоро си замина един набоцкан, преди туй беше здрав. У фейса има цяла група, репортват над 500 пострадали, и те дори не влизат в статистиката.
У нашата фашимерия дори не признават пострадали от "ваксина". Взели са едни пари, дали са едни обещания. Кой оцелял оцелял.
Мани, че и в затвора искаха да вкарват австрийците, който откаже четвърта, десета или просто поредната доза. И не се е разминало, просто го отложиха заради другите мизерии.На комшията дядото се буустна наскоро и умря след няколко дена. Друг познат е с тромби на белите дробове отново след бустерче, още 1 пък го удари инсулта и още не може да се възстанови. Но всичко е точно, вакса е спасението.
О, моля те, направи го! Разрови и покажи постовете, в които съм клела доктора и съм говорила за часовника му. За часовника му, боже господи! Откъде ще знам, че има часовник изобщо? Може и обеца на клитора да има, ма аз няма как да знам, щото комуникацията тук е епистоларна, ако не си разбрал досега. Изобщо нямам спомен да съм писала такива неща. Дай ги, айде.Този лекар е редовен при нашия човек, дето нандито преди 7 години, реши че е капацитет, и може да спори с доктор, че ваксините убивали хора, по спомен - изтрещя като и спряха аргументите, и почна да кълне, че с пари от ваксините, си е купил часовника на ръката му, и трябва да го е срам, че е човек, нещо такова беше - мога да се разровя да се посмеем след малко.
"Smart Citizen Wallet" подобно на Китайската система, която ще наказва и награждава гражданите, се въвежда тази есен в Болоня.
За сега е по желание, но както с цялата пандемия(първи бустър, втори бустър...) ще стане задължително. Явно почват да тестват почвата.
Да видят как ще реагират хората. До 2027 това ще плъзне по целия свят както вироса плъзна от китай. Интересното е, че вироса се появи от Китай и разпространи в целият свят. Като метафора как диктатурата и цензората ще плъзне из целият свят. Заедно с тази система разбира се, ще вмъкнат и дигитализация на всякаква хартиена информация, като медицински документи, паспорт, ид и пари естествено.
Пуснете си автоматичен превод към английски или български.
Italian city first to introduce social credit system in autumn - Free West Media | Free West Media
The social credit system is getting serious attention. Originally an innovation from China, the EU has now adopted the control system offreewestmedia.com
Новият Световен Ред само "коспирационна теория"
Темата им е Готови ли сме за "Новият Световен Ред"
Приготвяй се тедка за това. Ти май много го чакаш ди си примерен гражданин.
У всяко изречение имаш правописна грешка. После плюете "младите" че поемали като сюнгер, от зомби - визора. Един дори постави Батман сред възрожденците от Априлското въстание (не рубладжийските измекяри, дето се изредиха да се сравняват с тях).До 2027 това ще плъзне по целия свят както вироса плъзна от китай. Интересното е, че вироса се появи от Китай и разпространи в целият свят. Като метафора как диктатурата и цензората ще плъзне из целият свят.