partytime
Well-Known Member
ще бъдат с по-висока концентрация на графенов оксид
Ама те нали казаха, че не съдържат графенов оксид. Даже им слагали витамин С и витамин А за по- добра кожа ?
ще бъдат с по-висока концентрация на графенов оксид
Е, те не си противодействат. Има от всичко - ''хума-пума, вълчи крак, щипки две от морски рак...''
Ама те нали казаха, че не съдържат графенов оксид. Даже им слагали витамин С и витамин А за по- добра кожа ?
До шеста доза ще се боцкам, после мисля лека почивка.Тедиииии, идват хиляди нови вируси. Можем ли отсега да ти викаме Теди-цедката?
Експерти: Климатичните промени ще повишат риска от нови заразни болести
Малко се говори за климата в контекста на зоонозите - болести, които могат да се предават от животни на хораwww.vesti.bg
Те доста хора още след първата доза си починаха...До шеста доза ще се боцкам, после мисля лека почивка.
Че тя ми се е сраснала на лицето. Мисля да мина на скафандър обаче, че е по-сигурно.Тедка, забравих да те питам, носиш ли още маска, че нали все пак е препоръчително, а пък трябва да сме солидарни и социално отговорни.
Второто определено, тамън и от Путинските химикали ще ме пази!Тия двете оглеждах последно:
То и за ски може да става, глей кви яки очила, като скиорски са.Второто определено
Е точно затова ди го харесах, виж колко добре ме познаваш!То и за ски може да става, глей кви яки очила, като скиорски са.
Няма, няма.Мислите ли, че на есен ще мъчат още да тормозят хората.
Аз си мисля че на този етап, на тази фаза приключи ковида. Целите са изпълнени:
1. Набоде се голяма част от таргет населението
2. Сигурно на 95% от населението в развиият свят им направиха дкн профили
Може би следващата атака ще е по генетични маркери, т.е пускат вируси с определен днк таргет
Тая корона идиотия беше описана в подробности, години преди да се случи.Мислите ли, че на есен ще мъчат още да тормозят хората.
Може би следващата атака ще е по генетични маркери, т.е пускат вируси с определен днк таргет
И Земята вече е квадратна, успяха, гадовете...Мислите ли, че на есен ще мъчат още да тормозят хората.
Фактите досега: гадовете успяха да си избършат краката у всички закони и суверенни Конституции. Пазителят на нашата К. лично я потъпка с кални военни кубинки, и отиде да се отчита на "началството" в Брюксел. 2 дни преди отчета ни въведе "зеления" "сертификат", който гази поне 3 основни изконни човешки права.И Земята вече е квадратна, успяха, гадовете...
Вярвам ти. Кьовид или друго - ще е нещо, служещо за повод за масова инокулация и нови достижения на човешките права - "нов обществен договор" и ала-бала. Но главният въпрос (поне за мен) си остава: какво има в инжекциите, за какво служи (а то не е едно) и как ще въздейства в дългосрочен план.Ковид се завръща. Вервайте ми.