Талибаните са остаряла мода, но виж извънземните още не са идвали
Макар че в Google Trends търсенето за тая история буквално е ударила нулата. Ето например ако търсим
Ukraine:
Виж файлът 23936
Но ако съдя по военната тема тук във форума, още не сме приключили с тоя въпрос, има още интерес. Аз лично вече се отвращавам от всичко украинско и руско, и американско, че и българско (
Просто казано).
Нит са самолети, нит са манипулирали статистиката. Точно обратното - спряха да я манипулират. Ковид e една медийна илюзия от самото начало, която на наивните хора изглеждаше толкова страшна, колкото се пропагандираше да бъде. Сега когато се пропагандира съвсем друга тъпотия, дори и наивните могат да видят, че няма никакъв опасен коронавирус, който да върлува наоколо и да избива народа.
На мен тук нещата не ми се връзват. Знам, че това се води върховна конспиративна цел, но като цел ми се струва мнооооого лесна за постигане, която не налага да се измислят вируси и войни, и да се вкарва цялата планета в излишни психози, които вероятно изискват огромни икономически и политически ресурси. Хората по света масово хал хабер си нямат от пари. Ако просто кажат "Ей, от догодина всички пари ще станат дигитални", то просто ще се случи без много съпротива, защото хората които са против това вече сме малцинство.
Може би двете огромни пропаганди през последните 2+ години съществуват просто защото могат да съществуват. Нещо като експеримент за какво може да се постигне, ако се впрегнат медиите като оръжие за нанасяне на пропаганда. И не само медиите, а и световната политика, която изглежда през последните 2-3 десетилетия се е превърнала в една глобална организация, в която световните лидери са в съглашение, въпреки че понякога (както в момента) се карат за пред хората. Световен политически картел.