Ваксинирахте ли се ?

Ваксинирахте ли се ?

• Да

• Не съм, но ще се ваксинирам

• Не съм и няма да се ваксинирам

• Още не съм решил

Резултатите ще са видими само след гласуване.
Мангъров като слушаш е така.
Изобщо не е Мангъров. Като започна всичко бях един от първите, които знаеха за това още не го бяха дали по новините като се появи в Китай. Още не се говореше в България. Имаше го споделено с много малко групи, а здравната орг даже не беше казала нищо. Още тогава казвах това нещо ще дойде в България и в Европа 100%. Тогава ми се смееха и половината като им говорех казваха - добре и сменяха темата сякаш се шегувам. Още тогава си казвах тия си мислят, че това е майтап и че е далеко. После здравната обяви, че няма нищо страшно и не е сериозно, няма риск - тогава пак казвах на всички - това е абсурдо, не е безопасно, ще дойде в цял свят и т.н.

Изобщо не е Мангъров. Като започна всичко бях един от първите, които знаеха за това още не го бяха дали по новините като се появи в Китай. Още не се говореше в България. Имаше го споделено с много малко групи, а здравната орг даже не беше казала нищо. Още тогава казвах това нещо ще дойде в България и в Европа 100%. Тогава ми се смееха и половината като им говорех казваха - добре и сменяха темата сякаш се шегувам. Още тогава си казвах тия си мислят, че това е майтап и че е далеко. После здравната обяви, че няма нищо страшно и не е сериозно, няма риск - тогава пак казвах на всички - това е абсурдо, не е безопасно, ще дойде в цял свят и т.н.

Бе ти си пророк бе.

Аз да напомня, че има още народ, дето твърдят, че няма Ковид. Или че самолетчетата ни пръскат. Сладури!
Тедка, Тедка... дори да има Караконджул, който обикаля в тъмното и яде децата (или поне така си чул), когато ти си на светло и сигурно вкъщи, трябва ли още да те е страх? До кога така ще живееш в страх бре, Тедка, до кога?

Даже като се замисля, колко по-различно е да живееш в постоянен страх от някакъв мистериозен вирус от това конспираторите да живеят в страх от самолетчетата дето ги пръскат отгоре? Почти същото ми изглежда. В такъв случай ти точно като тях, ти си... конспиратор :D

Още тогава казвах това нещо ще дойде в България и в Европа 100%. Тогава ми се смееха и половината като им говорех казваха - добре и сменяха темата сякаш се шегувам. Още тогава си казвах тия си мислят, че това е майтап и че е далеко. После здравната обяви, че няма нищо страшно и не е сериозно, няма риск - тогава пак казвах на всички - това е абсурдо, не е безопасно, ще дойде в цял свят и т.н.
А не си ли се замислял за обратния вариант? Да се пускат спекулативни и несигурни новини, за да се опипва почвата. После с подходящите анализи и маркетинг се преценя интереса и обема на аудиторията и се решава дали да се действа. Това се прави дори при онлайн магазините от малък и среден калибър. Гледам те в коя статия на блога влизаш, колко скролваш, кои категории гледаш често и т.н. На база на подобен анализ се изважда "посоката" и потенциала на идеята. А ние сме само прашинка. Я си представи FB, Insta, Google с какви данни и влияние разплагат. Да не говорим, че не са осъждани за продажба на лични данни един или 2 пъти.

Имаше Ебола, имаше птичи грип, свински грип...в Африка голям % от населението е със СПИН. Как така от всички само КОВИД-а се оказа толкова много да обича да пътува по цял свят?

Не съм. Просто човек понякога в определени ситуации е прав
Прав си, да. Но донякъде именно защото мислиш по този начин. Доказано е, че плацебо ефекта и внушението играят огромна роля за човека и обществото, а в определени ситуации както казваш ти, именно те са ключов фактор. Виж мисленето в България - "няма да се оправим" и така и става ;).

И като заключение пък аз да ти дам интересен пример. Ако си чел книгата на Стивън Кинг - ТО вероятно знаеш как "умира" клоуна. Като спират да мислят за него ;).

Не за всички ситуации е така, но в немалко случаи е вариант.

Некви пъпчиви дебили, дето цял живот ще карат на ръчна, са назначени за фактчекъри. Фактчекват от търсачката на дълбоката държава - смех.
Не ги подценявай. Пасков си беше направил труда да ги провери кои са. До един са финансирани от Америка за България, и разни тъмни соросоиди. Не се и крият.
Кой се подлъга и се набоде - туй ще е. Нас се чудят кво да ни правят. Пробваха да прокарат закон да ни блокират сметки и имущества. Не мина. Освен да изкарат армия срещу нас, ама много съмнително, 80% няма да се бодем, вкл. и армията. Мнозинство сме, не им мина номера.
Другия път ще ни инокулират с Циклон Б. Поне няма да има оплакали се.

Нас се чудят кво да ни правят. Пробваха да прокарат закон да ни блокират сметки и имущества. Не мина. Освен да изкарат армия срещу нас, ама много съмнително, 80% няма да се бодем, вкл. и армията. Мнозинство сме, не им мина номера.
Ти верно сериозно ли? Именно нас ни правят на каквото си искат. Просто сме 6 милиинен бързо стапящ се народ и сме им последната грижа. Във всичко негативно сме в ТОП-а, а ти ни изкара ебаси бунтарите. Ние срещу правитеството не мож се справим, ти ми говoриш, че пробвали ма не станало.

Последно редактирано:
Ние срещу правитеството не мож се справим, ти ми говприш, че пробвали ма не станало.
Тука инокулациите не минаха по план. За щастие сме на последно място и по това.

Тука инокулациите не минаха по план. За щастие сме на последно място и по това.
Какво говориш бе човек. Месец и половина не можеш да си уредиш час при хирург за бърза манипулация, защото бяха заели функцията на медецински сестри и шибаха бустери за по 10-15лв на доза. Няма да ти говоря за броя на желаещите. Все едно Джони Деп е дошъл за безплатни снимки и автографи.

- Защо си толкова куха?
- А ти си почти пълен. Дебил.
- Дърт комплексар.
- Кви хора бе, глупи?! Отпадъка на мисловната система. Да ма фанат/е зауя.
- Кух си като кака Нанди
- Кой бе тъпунгер?
- Виждам, че си леке, и сега ще го докажеш.
- Амортизиран урволяшки мозък от кафето на гарата.

Този хумор явно е минал под дъгата и е част от "новото нормално". А аз съм стар и ненормален. Права си, нямам чувство за такъв хумор :)
Разбира се, че е куха. Къде видя хумор. Някой, който поради плиткоумните си представи за неща, от които не разбира прави коментар за лични лекари, медици и ги слага под общ знаменател и продължава с фелдшери, ами това е кух индивид. Изтрещяването на хора от крайните лагери, не е патент на тази тема и не е нещо ново, за която да било тема, която предполага крайни позиции. И в двата лагера има първосигнални тиквеници, и за да са там следователно това са хора, които не могат да погледнат детайлите на едно нещо. Така е по-лесно. Семплата фанатичност на зилота. Дали обвързана към определена личност, която този човек е възприел като крайна инстанция, или твърдата вяра в собствената позиция, която дори може да доведе до тотална анатема на доскорошния водач на племето.
Твоите недомислени фантазии, че била учителка в детска градина и дават допълнително измамно самочувствие.

На мен от много време не ми харесва спотайването ти по храстите, обаче това си е мое предположение. Може и да е ситуационно съвпадение.

Ето ти клип, реално събитие. Какъв е целият смисъл между

и

Какво говориш бе човек. Месец и половина не можеш да си уредиш час при хирург за бърза манипулация, защото бяха заели функцията на медецински сестри и шибаха бустери за по 10-15лв на доза. Няма да ти говоря за броя на желаещите. Все едно Джони Деп е дошъл за безплатни снимки и автографи.
Колко % е инокулирания добитък тука и колко на запад?

Колко % е инокулирания добитък тука и колко на запад?
Ти на стъкмистиката, ако вярваш в момента при избори печелят ГЕРБ, БВП на БГ е с ръст, най-ниска безработица от 33г., най-много усвоени евро помощи и т.н.

Вица за статистиката:
В 1 болница според статистиката всичко било ОК. Средната температура на присъстващите била 27,5 градуса. На 1-етаж били болните с 40 градуса, а на по-долния била моргата, със средна темература 15 градуса. И така за тях всичко е ОК :)

Разбира се, че е куха. Къде видя хумор. Някой, който поради плиткоумните си представи за неща, от които не разбира прави коментар за лични лекари, медици и ги слага под общ знаменател и продължава с фелдшери, ами това е кух индивид. Изтрещяването на хора от крайните лагери, не е патент на тази тема и не е нещо ново, за която да било тема, която предполага крайни позиции. И в двата лагера има първосигнални тиквеници, и за да са там следователно това са хора, които не могат да погледнат детайлите на едно нещо. Така е по-лесно. Семплата фанатичност на зилота. Дали обвързана към определена личност, която този човек е възприел като крайна инстанция, или твърдата вяра в собствената позиция, която дори може да доведе до тотална анатема на доскорошния водач на племето.
Твоите недомислени фантазии, че била учителка в детска градина и дават допълнително измамно самочувствие.

На мен от много време не ми харесва спотайването ти по храстите, обаче това си е мое предположение. Може и да е ситуационно съвпадение.

Абе, смешник! Не си прави упражнения на мой гръб, че ще бъдеш заврян там, където ти е мястото.

Определения като ''куха'' ще даваш единствено на майка си. Недей да правиш жалки опити за внушения, че имаш мнение по темата. Нямаш! А дори да имаш, никой не го е разбрал, защото говориш несвързано. Ти не можеш да напишеш едно смислено изречение, така че хората да разберат каква/коя теза защитаваш. Нижеш поредица от думи като грозно герданче за циганска сергия и след време възкликваш ''аз го казах, аз казах ли ви, че е така''.

Отбележи си, че никой не реагира на драсканиците ти, защото никой не открива смисъл в тях. Затова ти е нужно да се конфронтираш ту с Ети, ту с мен, за да можеш по тоя начин да принудиш някой да те валидира.

Няма да се занимавам повече с теб, защото си тъжно, жалко, недоклатено същество. Имах огромното желание да се държа с теб поне снизходително, но ти си неблагодарно лайно, което се скатава като мишка, когато го хранят, и се заяжда с хората, които са благосклонни към него, въпреки, че е пълен идиот - защото е пълен идиот, по-скоро.

Не желая повече да говориш по мой адрес, нито да ме цитираш и да ми отговаряш. Излагай се без да ме включваш в процеса. Това е единственото, което жалкарче като теб може да направи.

п.с. Колкото и да не ми се иска, ще последват грозни псувни, защото кретени като теб разбират само тоя начин. Само още веднъж ме вкарай в подобен контекст и ще бъдеш наврян в мишата дупка, където ти е мястото.

Абе, смешник! Не си прави упражнения на мой гръб, че ще бъдеш заврян там, където ти е мястото.

Определения като ''куха'' ще даваш единствено на майка си. Недей да правиш жалки опити за внушения, че имаш мнение по темата. Нямаш! А дори да имаш, никой не го е разбрал, защото говориш несвързано. Ти не можеш да напишеш едно смислено изречение, така че хората да разберат каква/коя теза защитаваш. Нижеш поредица от думи като грозно герданче за циганска сергия и след време възкликваш ''аз го казах, аз казах ли ви, че е така''.

Отбележи си, че никой не реагира на драсканиците ти, защото никой не открива смисъл в тях. Затова ти е нужно да се конфронтираш ту с Ети, ту с мен, за да можеш по тоя начин да принудиш някой да те валидира.

Няма да се занимавам повече с теб, защото си тъжно, жалко, недоклатено същество. Имах огромното желание да се държа с теб поне снизходително, но ти си неблагодарно лайно, което се скатава като мишка, когато го хранят, и се заяжда с хората, които са благосклонни към него, въпреки, че е пълен идиот - защото е пълен идиот, по-скоро.

Не желая повече да говориш по мой адрес, нито да ме цитираш и да ми отговаряш. Излагай се без да ме включваш в процеса. Това е единственото, което жалкарче като теб може да направи.

п.с. Колкото и да не ми се иска, ще последват грозни псувни, защото кретени като теб разбират само тоя начин. Само още веднъж ме вкарай в подобен контекст и ще бъдеш наврян в мишата дупка, където ти е мястото.
Хахахаха, Нанди, днес пак неделя, пак ден за метла. То няма лошо де ама тука се закобацах с кафето от смях. Недей така с лошото от сутринта, че ще ми докараш удар.

Отивам да потичам да избегна тромбоцтите и метлата :D

Отбележи си, че никой не реагира на драсканиците ти, защото никой не открива смисъл в тях.
Верно е тва. Дърляте се и осирате темата, пък те ковид змиите пак изпълзяха и само туй чакат! Извоюваха си модерния РНК Циклон Б вече да не минава и изпитания. Само законче им трябва подобно на Магнитски, който откаже експерименти и айде при клошарите. Вие се дърляйте за глупости. Тъй се караха канадците, не откъснаха главата на Трюдо, после той ги гази с коне, и блокираше сметките им дето помагали на камионджии, само по донос. Туй иде при нас.
Определения като ''куха'' ще даваш единствено на майка си.
Само така! Не се карайте, псувайте се!

Двама опростяващи, прости, свряни в дъното на тъпотата си страхливци, са превзели темата на щурм и...обраха лайковете от хората, дето само тва чакат: някой страхлив простак да изпростакечи нещата, да ги "обясни" чрез най-простото възможно, свеждайки ги до нивото на масмедиите и платените дебънкъри, та да бъдат възприемаеми и за най-тъпите, които от почти нищо не са се интересували и съответно не разбират (на само крачка от тва ниво са; всъщност нашите разбирачи са следващото ниво на повсеместната тъпота и са много по-опасни).
Нямат търпение хорицата да чуят простото, явно, ясно обяснение, което няма да ги разтревожи допълнително, няма да ги накара да се замислят допълнително, нито по нов начин, разбунвайки добре улегналите им основи от тъпи разбирания. Никой не го е еня ква е истината, а само "ква е истината, която можем да асимилираме без да полагаме допълнителни затормозяващи усилия". И съответно получават обясненията на простаците, идват опростените и сипват точно тва, което е за чашата на мързеливците - пасва точно. И всички са спокойни.:)

Колко мерзко и смотано. Щеше да е смешно в други случаи (или като има човек настроение, тогава може да го види от забавната страна).

Каква мизерия, надявам се да ги изпонадупчат до смърт споменатите, като така спомогнат за намаляне на увреждащата човешка тъкан по земята. Хора за боклука. (И ще идат точно там, няма да се оправят във физическия свят без да са наясно, за което се иска неприятни усилия; знам, че тва си мислят: "ние горе-долу сме си стабилизирали нещата, просто ще устоим и няма да се боднем, ще си кютаме с наличните обяснения и тъй". Колко лесно само? Направо смешно. Никъде другаде тоя номер със спестените усилия не минава задълго и не свършва добре, но - представете си само - точно за най-важните неща, които трябва да се разберат - номера минава. Полагаме минимални усилия, ползваме си наличните разбирания, изразходващи супер малко енергия, за разбирането на нещата, и сме ток. Колко лесно само. Плачевна история за фундаменталните пъзльовци.:):):) )

Oтде ги намираш тия бе, давай по някой линк. Онуй със съсиреците беше особено брутално! Някой да ги прати на Пасков, че аз съм баннат из каналите на Възраждане!
Загубих му дирята на тва още след като го постнах. То и други имаше, от разни професионални масажисти, стреснали се яката. "Досега такова нещо не сме виждали", викат. (Една от най-често чуваните фрази напоследък.)
Сайтът му: https://www.rcolemd.com/

/Ич не се вживявай да се обясняваш много със смотани лапета с минимален житейски и изследователски опит (или пък със залинели такива възрастни), желаещи единствено да полагат по-малко мисловни усилия, че да им е по-спокойно. (Те са почти като "фактчекърите"). Ако може да сврем нещата в най-простото обяснение - това основната им велика идея, от която произтичат празните им, надиплени дрънканици. Какво реално биха могли да кажат? Ползата от разговори с тях е нулева, но вземането им насериозно е направо увреждащо (освен изнервящо).

Мен ако питаш, ясно че не питаш, но да си кажа. Иначе си прави квот си щеш естествено.:)

Глупакът, който е един и същ във всички времена, има преди всичко една основна, велика идея:
Да взема възможно най-много, давайки за това възможно най-малко.
Тва е Великият Принцип на Спестовността! Да минем с по-малко ако може.
Живот с капела, живот на примоция. (За мисловния става дума предимно.)
(Но тогава идва днешното време и тва, което са спестили, струва тва, дето ще загубят. Всичко се плаща и евтиното е скъпо. И те самите ще бъдат спестени от Намалителите.:) Дай да видим ще стане ли; залагам на тва...:))

Направили са някакво вещество учените, с което можеш да си във форма все едно че тренираш постоянно, без да ставаш от фотьойла обаче. Инжектира се това отвреме-навреме, и си ток.

Kaнят се пак зелени сертификати, и затваряне бизнеси.
Тия докат не надупчат и последния човек няма да мирясат. Платили са им, изпълняват. Тоя път ще ни газят с коне.

Горе