БРИТАНСКО МЕДИЦИНСКО СЪПИСАНИЕ № 7070 Том 313: Страница 1448, 7 декември 1996 г.
Решението на Трибунала за военни престъпления в Нюрнберг установява 10 стандарта, с които лекарите трябва да се съобразяват при извършване на експерименти върху хора в нов кодекс, който сега е приет в световен мащаб. Това решение установи нов стандарт на етично медицинско поведение за ерата на правата на човека след Втората световна война. Наред с другите изисквания, този документ въвежда изискването за
доброволно информирано съгласие на субекта. Принципът на
доброволното информирано съгласие защитава правото на индивида да контролира собственото си тяло. Този код също така признава, че рискът трябва да бъде преценен спрямо очакваната полза и че трябва да се избягват ненужни болка и страдание. Този код признава, че лекарите трябва да избягват действия, които нараняват човешки пациенти. Принципите, установени от този кодекс за медицинската практика, сега са разширени в общи кодекси на медицинската етика.
Нюрнбергският кодекс (1947)
Допустими медицински експерименти Голямата тежест на доказателствата пред нас, които показват, че някои видове медицински експерименти върху хора, когато се държат в разумно точно определени граници, съответстват на етиката на медицинската професия като цяло. Главните действащи лица в практиката на човешкото експериментиране обосновават своите възгледи на основата на това, че такива експерименти дават резултати в полза на обществото, които не могат да бъдат извлечени от други методи или средства за изследване. Всички обаче са съгласни, че трябва да се спазват определени основни принципи, за да се удовлетворят моралните, етичните и правните концепции: 1. Доброволното съгласие на субекта е абсолютно необходимо. Това означава, че засегнатото лице трябва да има правоспособност да даде съгласие; трябва да са разположени така, че да могат да упражняват свобода на избор по избор, без намесата на какъвто и да е елемент на сила, измама, измама, принуда, пресичане или друга скрита форма на ограничение или принуда; и трябва да има достатъчно познания и разбиране на елементите на въпросния предмет, за да му позволи да вземе разбиране и просветлено решение. Този последен елемент изисква преди приемането на положително решение от експерименталния субект да му бъде съобщено естеството, продължителността и целта на експеримента; метода и средствата, чрез които ще се провежда; всички неудобства и опасности, разумно очаквани; и въздействието върху здравето или човека, което може да произтича от участието му в експеримента. Задължението и отговорността за установяване на качеството на съгласието лежи върху всеки индивид, който инициира, ръководи или участва в експеримента. Това е личен дълг и отговорност, който може да не бъде безнаказано делегиран на друг. 2. Експериментът трябва да бъде такъв, че да дава ползотворни резултати за благото на обществото, невъзможни за извличане с други методи или средства за изследване, а не случайни и ненужни по своята същност. 3. Експериментът трябва да бъде така проектиран и базиран на резултатите от експерименти с животни и знания за естествената история на болестта или друг изследван проблем, така че очакваните резултати да оправдаят резултатите от експеримента. 4. Експериментът трябва да се проведе така, че да се избегнат всички ненужни физически и психически страдания и наранявания. 5. Не трябва да се провежда експеримент, когато има априорна причина да се смята, че ще настъпи смърт или увреждаща увреда; с изключение може би в онези експерименти, където експерименталните лекари също служат като субекти. 6. Степента на риск, който трябва да се поеме, никога не трябва да надвишава степента, определена от хуманитарната важност на проблема, който трябва да бъде решен чрез експеримента. 7. Трябва да се направи подходяща подготовка и да се осигурят подходящи съоръжения за защита на експерименталния субект срещу дори отдалечени възможности за нараняване, увреждане или смърт. 8. Експериментът трябва да се провежда само от научно квалифицирани лица. Трябва да се изисква най-висока степен на умения и грижи през всички етапи на експеримента от тези, които провеждат или участват в експеримента. 9. По време на експеримента човешкият субект трябва да бъде свободен да приключи експеримента, ако е достигнал физическото или психическото състояние, където продължаването на експеримента му се струва невъзможно. 10. По време на експеримента отговорният учен трябва да бъде готов да прекрати експеримента на всеки етап, ако има вероятна причина да вярва, в упражняването на добросъвестността, превъзходното умение и внимателната преценка, че продължаването на експериментът вероятно ще доведе до нараняване, увреждане или смърт на експерименталния субект. 11. Предотвратяване на геноцид.
ВАЖНО - КАК ДА СЕ СПАСИТЕ ОТ ПРИНУДИТЕЛНОТО Ф@КСИНИР@НЕ
ПРОБУДЕН НАРОД НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ПОБЕДЕН ! НЕ МОЖЕШ ДА ГО ПОБЕДИШ, КОГАТО ВЯРАТА Е В СЪРЦЕТО МУ И ТОЙ Е ГОТОВ ДА УМРЕ ЗА СВОБОДАТА СИ ! Как да отхвърлите принудителното ваксиниране без дори да "отказвате"
ВАРИАНТ 1 Ако сте принудени да се ваксинирате, за да запазите работата си, един чудесен начин да се справите, е да изготвите и изпратите писмо на Президента, Премиера, Министъра на Здравеопазването, вашите работодатели и местните здравни власти : До ........................ От ........................ адрес ........................ ИСКАМ ДА МИ БЪДЕ ИЗПРАТЕН ВХОДЯЩ НОМЕР Уважаеми ........................ "Пиша ви във връзка с въпроса за потенциалната ваксина срещу COVID и желанието ми да бъда напълно информиран и да оценя ВСИЧКИ факти, за да взема информирано решение, съгласно изискванията на Нюрнбергския Медицински Кодекс. Ще бъда благодарен, ако ми предоставите следната информация в съответствие със законовите изисквания: 1. Моля да ме информирате писменно за одобрения правен статус на всяка ваксина и дали същата е одобрена от "The United States Food and Drug Administration" (FDA) като официална ваксина или все още е в процес на изпитания и експериментална? 2. Моля да ми предоставите документални подробности, че ваксините са преминали пълният цикъл на дългогодишни изпитания върху животни и доброволци хора (тоест Фаза 1, фаза 2 и Фаза 3); какво количество хора са участвали в изпитанията; какви са резултатите и страничните ефекти от тези изпитания и писмени гаранции, че ваксината е изцяло, независимо и стриктно тествана спрямо контролните групи и какви са последващите резултати от тези тестове? 3. Моля да ме информирате писменно за пълния списък на съдържанието на ваксината,която трябва да получа, и какви от веществата които се съдържат в нея са били определени като канцерогеннни или токсични за организма през годините? 4. Моля да ме информирате писменно за всички нежелани реакции /смърт, увреждания, парализиране, гърчове, образуване на тромби, съсирване на кръвта и други форми на инвалидност.../, свързани с тази ваксина след инжектирането й в тялото, включително проучванията на други страни и научни институции по света? 5. Моля да потвърдите, че всяка една от ваксините, които сте доставили за употреба в страната, НЕ е "експериментална терапия", променяща ген на тРНК / mRNA, и че не съдържат абортирани фетални клетки, което влиза в противоречие с моята религиозна принадлеженост, както и че не съдържат графенов оксид, етиленов оксид и биосензорни наночастици от други неупоменати в листовките на ваксините опасни материали? 6. Моля да потвърдите писменно, че никой няма право да ме принуждава да приема над мен да бъдат извършвани под натиск или насила каквито и да е било ваксини или други медицински експерименти, в съответствие с Нюрнбергския Медицински кодекс? 7. Моля да ме информирате кога, къде и по какъв начин е изолиран и подробно изследван в независими лаборатории вируса на Covid-19 и кога по срокове са разработени ваксините, които някой иска да ме принуди да приема насила? След като получа горепосочената информация в пълен размер и съм удовлетворен, че НЯМА заплаха за здравето и живота ми, ще се радвам да приема предложението ви за лечение, но при определени условия - а именно, че: 1. Потвърждавате писменно и категорично, че няма да пострадам и, че поемате пълната съдебна, финансова и наказателна отговорност за предоставянето на неистинска информация и за всяко евентуалното увреждане на моето здраве, както и разходите по лечението и неутрализирането на щетите и завеждането на съдебни процеси от моя страна срещу Вас и всички виновни по цалата медецинска верига. 2. След като получите това мое запитване, документът с отговори на въпросите трябва да бъде подписан от Вас и напълно квалифициран лекар, който да поеме пълна правна и финансова отговорност за всякакви наранявания, настъпили върху мен, и/или от всякакви взаимодействия от упълномощен персонал относно тези процедури. 3. В случай, че трябва да откажа предложението за ваксинация, потвърдете, че това няма да компрометира моята позиция и, че гарантирате, че в резултат на това няма да понасям предразсъдъци, каквито и да е било ограничения и дискриминация? Считам, че всички членове и изисквания на Нюрнбергския Медицински Кодекс /за нарешаването, на които всички вучастници и виновни са били осъдени на смърт и обесени/ и всичките ми неотменими човешки права ще бъдат запазени. Трите имена на свободно роденият, духовен и суверенен човек подпис с отпечатък от палеца на дясната ви ръка Приложение: 1) Всички ваксини са в експериментална фаза до 2023 – 2024 година и не се получили одобрение от FDA - USA. 2) Pfizer - Прогнозна дата на завършване на проучването - 2 май 2023 г. -
https://clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT04368728 3) Moderna - Прогнозна дата на завършване на проучването – 30 Юни 2024 г. -
https://clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT03897881 4) AstraZeneca - Прогнозна дата на завършване на проучването: 14 Февруари 2023 г. -
https://clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT04516746 Въпросът е, че те НЕ МОГАТ да ви предоставят изискваната информация, на практика не ВИЕ отказвате ваксината, а искате информация, доказателства и уверения, които те не могат да ви дадат, защото, ако ви предоставят фалшива такава, това ги вкара в затвора!
ВАРИАНТ 2 При опит да ви ваксинират на ПРОТОКОЛА ЗА ДОБРОВОЛНО СЪГЛАСИЕ, който ви предоставят за подпис, внасяте следните корекции 1. Зачерквате "Доброволно съгласие" и пишете над него "Принудително Ваксиниране" 2. Пишете: "Никой не ми е предоставил информация за съдържанието на ваксината, включително и на веществата, които не са упоменати в съответните листовки, защото компаниите производители са ги обявили за "търговска тайна" и отказват да предостовят информация за тях, както и за това дали тези вещества поотделно или в коктейл са токсични или канцерогенни и опасни за мен и моето здраве". 3. Пишете: "Принуждават ме да извърша престъпение като подпиша Документ с невярно съдържание, тъй като аз не съм химик, биолог, лекар или друго медицинско лице и нямам понятие как тези опасни и неодобрени химически и биологични коктейли взаймодействат помежду си и с другите лекарства, които приемам или ще ми се наложи да приема в бъдеще." 4. Пишете: "Лицата, които искат да ме ваксинират принудително и без моето доброволно и напълно информирано и осъзнато съласие, отказват да ми предоставят документи и информация потвърждаващи, че съответните така наречени от тях „ваксини“ са преминали успешно трите фази на изследвания (Фаза 1, фаза 2 и фаза 3) и са получили официално одобрение като ваксини от United States Food and Drug Administration (FDA), а не като експериментални коктейли от химически вещества, които използват човешките същества като опитни зайчета, без да имат тяхното дорбоволно съгласие и да са заплатени за участието си в експримента. 5. Пишете: "Отказват да ми предоствят възможност да се консултирам с независим адвокат притежаващ нужните медицински и други нужни научни познания, за да взема осъзнато и добре информирано решение "за" или "против" тази медицинска манипулация и експеримент над моята независима божествена личност и здраве." 6. Пишете: "Отказват да ми предоставят документална информация дали тези коктейли съдържат в себе си фетални клетки от абортирани ембриони на деца, което противоречи на моите религиозни убеждения и ще прекъсне навеки моята връзка с Бога." 7. Пишете: "Отказват да ми предоставят документална информация потвърждаваща или отричаща наличието на неупоменати в съответните листовки на тестовете и така наречените „ваксини“ вещества като графенов и етиленов оксид, които са определени като смъртоносно опасни и канцерогенни за всяко едно живо същество и водят до смърт." 8. Пишете: "Отказват да ми предоставят документални доказателства за наличието или отсъствието на нано-частици и биосензорни чипове в предлаганите все още неудобрени официално „ваксини“." 9. Пишете: "Отказват да ми предостават документални доказателства, че тези така неречени „ваксини“ не съдържат иРНК или мРНК, и нямат възможности за промяна на моето божествено ДНК предоставено ми от Създателя." 10. Пишете: "Не декларират писменно пред мен, че са запознати подробно с Нюрнбергския Медицински кодекс, който за подобни нарушения определя участващите лица като престъпници извършващи престъпления срещу Човечеството и ги осъжда на смърт. Тази принудителна лъже ваксинация е провеждана насила над мен и моята божествена същност генетичен експеримент, който нарушава членовете на Нюрнбергския Медицински Кодекс, поради което категорично отказвам доброволно да се подложа на този фашистки ексримент в стил доктор Менгеле и прехвърлям вината и цялата отговорност, включително съдебна, финансова и морална за всички неудобства, увреждания и смърт на лицата, които се опитват принудително да ме заставят да пиставя живота и здравето си в опасност. Отговорността за всички щети, увреждания на моето здраве, живот, вяра и благоденствие, включително всички правни и финансови отговорности, прехвърлям на виновните за това лица: работодател, средства за масова дезинформация /вестници, ТВ, Радио/ , на Министъра на здравеопазването, Премиера, Президента и лекарите и медицинският персонал, които участват в това престъпление." И тук искате всички намиращи се на мястото на този генетичен експеримент да подпишат: "Информиран съм за мнението и убежденията на лицето подложено на този експеримент без неговото доброволно, информирано и добре осъзнато съгласие: Лекар, Медицинска сестра ваксинатор, охрана" А при отказ да подпишат този документ изисквате от тях да ви издадат документ че отказват да ви ваксинират с подпис и печат и го използвате там, където е нужно.