Всички умираме един ден, дори самИ син Божи умря за малко!Този бан не е случаен, етера преди да си отиде разкриваше тайни и мистерии за ваксините и биоинженерството. Сорос го е поръчал, следваща е нандибандата, а твоята глава пада последна. Вие сте биороботи, ваксинирани с наборната ваксина!
Оставете ни да си вземаме решенията, помниш ли как ни наричахте преди да почнете да падате като круши, и да пълните спирките с некролозите?
Пуниноид съм бил, антиваксър (то ваксина няма), плоскоземец, невярващ в науката и т.н.
Аз вземам решението за моята глава, не разни плашимори като проф. Аргирова и компания баби Яги.
Вас никой не ви е спрял да им се водите по акъла. Инак как тия, дето НЕ сме ги избирали - Бурла, Урсула, Гейтс... как ще ни управляват живота, че да си зареждат частните суперлукс джетове, да обикалят по света да сеят душевната си зараза...
п.с. Между другото - имам си лична, извоювана тапия, дето се учи 5 години - M.Sc. Мастер от сайънс, господар на науката. Буквален превод, с воден печат и личен подпис на ректора, и изходящ номер дето ще се пази и като умра...
Тия дето ни критикувате и шофьорски книжки нямате!
Последно редактирано: