Одобрение дали съществува Ковид? Сигурно е и повече - и Мангъров не може да извади аргумент, дали има ковид или няма.
Под учен разбирам ей сега да съм учил X години, да познавам материята, да имам диплома, титла -и да напиша някакъв научен труд, който да бъде прегледан и одобрен от научната общност.
Не знам дали си ходил в уни, но виж нещо, което съм почти убеден, че не знаеш - Когато имаш хипотеза - и ще доказваш дали е така, дали не е - ти не доказваш, че е ТАКА, а точно обратното, опитваш се да докажеш, , и евентуално ако не можеш - значи хипотезата ти е вярна.
Теб помним, че каза, че знаеш повече от докторите, и вирусите не съществуват, нямало доказателства за тях.... Крейзи
Виждам как са ви ограничили свободите - на ония Иван го бяха изгонили от частен мол, защото искал да пикае в тоалетната им, и не му дали да влезе.
Като цяло никакви аргументи, празните обичайни приказки - остана само да вметнеш някъде : "they" - "ТЕ" - като събирателно на елита, който гледа да те унищожи - илюминатите.
Та извода е този:
Статистиките - манипулирани. Учените - купени. Новините - фалшиви. Вирусите - несъществуващи. Свободите - ограничени.
Като казвам, че се обграждате с някакъв пашкул защитен, не говоря празни приказки. Спор ли искаш да водим, при положение, че отричаш статистиките, учените, новините, научните трудове ,статиите, корпорациите и като цяло държавите и централизацията - ако ти дам някакъв аргумент, а ти си обхванал всички възможни неща, които могат да подкрепят някаква теза.
Флат ъртърите така и те - "Искам снимки на космоса! " - Даваш и снимки - "АМА КОЙ Е ПРАВИЛ ТЕЛЕСКОПА, ГОЛЯМА КОРПОРАЦИЯ, НЕ И ВЯРВАМ!" - Безсмислено е да водим каквото и да било, при положение, че отричаш науката.
Плоскоземците ми казват същото в дебейт сървъра - "ИСКАМ ДОКАЗАТЕЛСТВА, ИСКАМ ФАКТИ, ИСКАМ X Y " - вмомента в който и дадеш неща, и то научни трудове, това не е като теб да направиш твърдение, че ВИРУСИТЕ НЕ СЪЩЕСТВУВАТ, та следва от плоскоземците - " АМА ТОВА Е ОТ УЧЕНИ, ТЕ СА ИНДОКТРИНИРАНИ, ПРОМИТИ МОЗЪЦИ, РОБУТВАТ НА СЛЪНЦЕТО".
Крейзитата виждам добре се справяте, не сте ограничени, не ви манипулират от фейсбуук фийдовете - няма смисъл да водим някакъв спор, с плоскоземци, при положение, че и те като теб отричат науката - и всяко едно доказателство, можете да кажете " те са платени, блабла, промити мозъци, не са учени".
Добре, че поне засега не сме видяли във форума: "MATH IS NOT REAL, its just a number", "gravity is just a theory" - но ти се доближаваш най-много с "вирусите не съществуват".