Ние за тия глупости спорим от началото на пландемията в няколко теми. Основното ми мнение, че пландемията е базирана на фалшиви PCR тестове, може да го повтарям от време на време без цитати и източници, но това не значи че нямам такива и че не съм ги показвал. Ето. Така че не говоря толкова наизуст, колкото ти, аз нещата си ги проверявам и анализирам предостатъчно.но за сметка на това винаги имате крайно мнение по всички въпроси, което не е базирано на аргументи, и когато такива ви бъдат дадени
Обратното, много пъти съм мрънкал на опонентите че са слаба ракия и единствените аргументи дето дават са текущите аргументи по новините. И като казвам текущите, ама наистина текущите. Когато се говореше за маски, отговаряха както са го чули по телевизията. Например, не се говореше за "наука" докато не се появи тази "наука" в новините. Сега разбира се най-важното е само да се ваксинираме. Ако хипотетично излезе разпореждане да започнат с полиция да нахълтват по домовете на хората и да извеждат децата, аргументите ще само че е най-важно да бъдат изведени децата от домовете на всички неваксинирани.
И ако дадат линк от някъде... същото като при теб... от някой новинарски сайт. Ама ние тия новини също ги гледаме, даже предсказваме още преди да са се случили с невероятна точност. Безкрайните мерки бяха конспирация, докато не се проточиха. Паспортите бяха конспирация, докато не станаха реалност. Дано поне с вълните от умиращи от ваксините не познаем чак толкова, че тогава става прекалено брутално.
Аз лично като качествен аргумент бих приел да кажем видео от някоя болница, което да показва колко е пълно с ковидясани. Защото "конспираторите" се надпреварваха кой ще направи видео на по-празна болница още миналата година, а ковид-феновете не си мръднаха и пръста да покажат нагледно колко е зле положението (както твърдят), само цитират новините и с това се изчерпва цялата им активна дейност.
И подробно разписано лечение на болните, да знаем какво точно им е било състоянието от началото до края и по какъв протокол са били лекувани - хапчета, антибиотици, терапии, всичко.
Това е, аз лично искам прозрачност за нещата дето се случват на бойното поле. Защото цялата политика се гради на идеята, че там се случват определени неща, за които получаваме сведения само от телевизията... и по случайност понякога вместо да снимат някоя болница използват стари кадри от друга болница от друго време. На мен усещането ми е сякаш са ми казали че гори някой квартал, аз да гледам към квартала, да не виждам нито огън, нито дори пушек, и половината тиквеници до мен да ми разправят колко е страшно положението там, защото така са прочели по новините.