partytime
Well-Known Member
Мой роднина почина от рак заради това.Искаш да кажеш, че фитнес културата има принос към нарастването на онко заболяванията??
Леко инфо за какво се случи, а за който има абонамент за пейтриън има повече информация
Мой роднина почина от рак заради това.Искаш да кажеш, че фитнес културата има принос към нарастването на онко заболяванията??
А, стига ма. Таман си взех протеини.Искаш да кажеш, че фитнес културата има принос към нарастването на онко заболяванията??
Във всеки случай е част от плана на ционистите, които управляват света. Няколко чифутски фамилии си играят на монополи с планетата Земя.
Искаш да кажеш, че фитнес културата има принос към нарастването на онко заболяванията??
Във всеки случай е част от плана на ционистите, които управляват света. Няколко чифутски фамилии си играят на монополи с планетата Земя.
Според мен увреждания от класическите ваксини се получават поради лекарска небрежност. Не се обръща нужното внимание на моментното състояние на децата. Ваксините се бухат, за да се изпълнят срокове, да се попълнят протоколи и т.н., без да се прави обстоен преглед на всяко отделно дете.
Петя, като лично потърпевша от ваксина, може да сподели опит, но доколкото си спомням и в нейния случай ставаше въпрос за лекарска небрежност.
Тъкмо взеха да се забелязват наченки на чувство за хумор у нанди-то и развали нещата с този нелош въпрос.Ети е виновен задетп пося семката на антисемитизъма в тоя форум
Некой да е виждал евреин културист?
Не, партидата е била внесена от Индия. Непроверена. Осакатиха доста дечица, родени между 77-79 година. Видинският лекар, поставил ваксината (против вариола), се е обесил след случая. Била съм пет дни на смъртно легло с 42 градуса температура, като са ме лекували с гентамицин. След което, вероятно от гентамицина, получавам увреждане, засягащо слуха ми - с едното напълно не чувам, с другото чувам 70%. Вследствие на което ме водят на логопед, защото каквото чувам, такова произнасям, докато преди ваксината съм говорела правилно. Първопричината в случая е негодната ваксина. Нямам нито една поставена ваксина след случая, благодарение на борбената ми майка.
Тъкмо взеха да се забелязват наченки на чувство за хумор у нанди-то
Оня развали нещата. Таман щеше да подпишеш.дафни (умишлено и аз ти изписвам никнейма с малка буква), ако продължаваш да ми се катериш по главата, ще кажа Да на предложението ти за женитба и тогава ще ти се стъжни животеца. Фнимавай!
Кой тоя, бе? Аз още не съм сигурна, че не си похитителя-изнасилвач от Сливен, така че не бързай да потриваш доволно кунки. Искам свидетелство за съдимост и доклад от службите за наличие или липса на чисто криминално минало.Оня развали нещата. Таман щеше да подпишеш.
Хуморът ти е груб и прескача. Може би това не ми харесва в теб. Но имаш сериозна конкуренция.Кой тоя, бе? Аз още не съм сигурна, че не си похитителя-изнасилвач от Сливен, така че не бързай да потриваш доволно кунки. Искам свидетелство за съдимост и доклад от службите за наличие или липса на чисто криминално минало.
Прескача ти главата. Хуморът ми е забавен, остроумен и креативен.Хуморът ти е груб и прескача. Може би това не ми харесва в теб. Но имаш сериозна конкуренция.
Как, ще оформим онлайн клетвата? Дай да те видим.Прескача ти главата. Хуморът ми е забавен, остроумен и креативен.
Как, ще оформим онлайн клетвата? Дай да те видим.
Аз, Нандибанди, вземам за мъж дефа - няма да му готвя, няма да му пера.Ма, ти се предлагаш, ти дай да те видим.
То малко в страни на темата, но по време на такова преживяване, човек може да се свърже с първоизточника, като разбира за своята мисия тук на земята, и получава някаква дарба. Въпреки, че си била малка при теб получило ли се е нещо подобно?Била съм пет дни на смъртно легло с 42 градуса температура
Не съм съгласен с теб.Което пак говори за човешка небрежност, а не за вреда от ваксинацията като цяло.
Проследил си трънци.То ако проследим пътя на логиката ти,