nandibandi
Well-Known Member
Аз, Нандибанди, вземам за мъж дефа - няма да му готвя, няма да му пера.
И няма да му инвестирам в малоумните проекти, щото съм финансово несъстоятелна.
Тва да се застраховам, ако си воден от користни цели.
Аз, Нандибанди, вземам за мъж дефа - няма да му готвя, няма да му пера.
Аз, deffnews вземам за невеста нанди-то. Тя няма да ми пере, нито да готви (освен ако не я науча)И няма да му инвестирам в малоумните проекти, щото съм финансово несъстоятелна.
Тва да се застраховам, ако си воден от користни цели.
Страхотно, целуни булката и отидете да консумирате брака си на лични съобщенияАз, deffnews вземам за невеста нанди-то. Тя няма да ми пере, нито да готви (освен ако не я науча)
То малко в страни на темата, но по време на такова преживяване, човек може да се свърже с първоизточника, като разбира за своята мисия тук на земята, и получава някаква дарба. Въпреки, че си била малка при теб получило ли се е нещо подобно?
Правиш ли осъзнати пътувания?и да се наслаждавам на "сънищата" в астралния свят .
Дотолкова, че да контролирам с мисълта си. Също успях да се овладея и да се изтръгна от втората сънна парализа.Правиш ли осъзнати пътувания?
Ти си про, тогава. Аз успях само да сложа край на кошмарите с височините. В един момент, вместо да падна в пропастта, просто си помислих ''това е сън'' и оттогава не са ме мъчили. Направих го неволно/неосъзнато, обаче.Дотолкова, че да контролирам с мисълта си. Също успях да се овладея и да се изтръгна от втората сънна парализа.
Ти си про, тогава. Аз успях само да сложа край на кошмарите с височините. В един момент, вместо да падна в пропастта, просто си помислих ''това е сън'' и оттогава не са ме мъчили. Направих го неволно/неосъзнато, обаче.
Чела съм доста за астралното пътуване, но никога не съм искала да опитам. Страх ме е.
Именно, именно.Сънят ти реално е излизане от физическото ти тяло.
Ти на него или той на тебе ти е идвал на гости?А, пък при Кастанеда какви страшни неща, свързани с осъзнато сънуване имаше, не искам да си спомням.
Предизвиквам те да я прочетеш, ако не си. Аз я оставих, щото не исках разни хора от друго измерение да ми идват на гости.Ти на него или той на тебе ти е идвал на гости?
Точно тая не съм я чел.Предизвиквам те да я прочетеш, ако не си. Аз я оставих, щото не исках разни хора от друго измерение да ми идват на гости.
Карлос Кастанеда — Изкуството на сънуването (1) — Моята библиотека
Универсална библиотека за книги и текстове на български и други езици. Над 3000 автори. Поддръжка на FictionBook (FB2), EPUB и TXT.chitanka.info
Е, ние младите още се впечатляваме...Точно тая не съм я чел.
Надживях ги тея неща преди 20 години коги бех залюхан и наивен младежъ
Но умее да пише, нали?Точно тая не съм я чел.
Надживях ги тея неща преди 20 години коги бех залюхан и наивен младежъ
Много кофти късмет е било с тия индийци. Съжалявам за това, което ти се е случило."Просто си помислих" - мисълта в астрала действа мигновено. Падането го овладях с мисъл за полет, просто се нося, като понякога не успявам да "кацна" навреме и се озовавам на съвсем различно място. Когато бях малка, всяко падане от височина завършваше със събуждане или падане в леглото.
Нищо страшно няма. Сънят ти реално е излизане от физическото ти тяло.
Вече не живеем по начина, по който са живяли предците ни. Може да е имало епидемични епизоди назад в историята, но и хората образно казано са се въргаляли в лайната си. Не са знаели как да се лекуват, нито пък как да се предпазят. Това дори и в днешно време до голяма степен е така, така че не сме напреднали чак толкова.Проследил си трънци.
Факт ли е, че вече не мрем масово от дифтерит, тиф, холера, морбили, скарлатина, туберкулоза и т.н.? Факт е. Хубав ден.
Вече не живеем по начина, по който са живяли предците ни. Може да е имало епидемични епизоди назад в историята, но и хората образно казано са се въргаляли в лайната си. Не са знаели как да се лекуват, нито пък как да се предпазят. Това дори и в днешно време до голяма степен е така, така че не сме напреднали чак толкова.
Дали ваксините са променили нещо... трябва да имаме предвид, че това е сравнително нови изобретение и някак си човечеството е оцеляло векове наред без тях, въргаляйки се в лайна. Също така, ако следваме официалната логика на заразните заболявания, те се появяват, избиват наред и за няколко месеца отслабват и що-годе изчезват. Подчертавам, без ваксини. Вече ако извадиш ваксина в края на епидемията можеш да се биеш в гърдите, че тя е спряла заразата, но дали наистина ще е така? Да припомня, че дори короната свърши своя курс след като се появи Омикрончо, а не благодарение на прехвалените (до преди Омикрон) ваксинки.
Аз всъщност смятам, че човек трябва да се излага в умерени количества на вредни неща. На този принцип се изгражда имунитета, така се правят мускули, като цяло така се калява (заздравява) човек към всичко. Основната идея на ваксините е същата - да се вкара в системата нещо вредно и в умерени количества, след което тялото да се кали. Идеята е добра, нямам забележки. Но когато освен елементарни утрепани бацилчета започнат да вкарват в инжекцийката разни метали и генни модификатори... по-добре да си ги забият отзад тия инжекции.
Да, поздравявам те, ти си единствената, която имаш аргументирана позиция. И аз я уважавам и те разбирам. Сега очаквам всички, които мислят като теб, да ме нахранят добре и да спят спокойно. Халал да им е!@tedkata_m, след случая, майка ми е направила всичко възможно да ме освободи от последващи имунизации. Преди да ме вземат от детски дом, родителите ми са имали момченце, което е починало на три месеца. Просто съм благодарна за тази борба. И аз я продължавам в семейството ми. Но никога не налагам мнението си. Всеки сам преценява. Доверявам се на интуицията и фактите около мен, но не и на науката и медиите.
Ти правиш най-лесния извод, че само грипа е виновен за състоянието ви. Стане зима, падне сняг и автоматично се грипясваш. Да, ама най-вероятно има други, по-дълбоки причини, и не е само въпрос на това какво бацилче сте вдишали. Съгласен съм, че миенето на ръцете, чистенето и проветряването са хубави неща и са необходими условия, но може би не са достатъчни условия. Тялото е доста комплексна система, и само в един аспект да имаш липса на нещо, може да си докараш проблеми. Неща като какво ядеш, колко ядеш, колко спиш, колко се нервиш, дали имаш добър фитнес и със сигурност още много неща, за които и аз не подозирам.Не съм експерт, затова няма да се впускам в празни полемики и то със съмишленици, но не мога да приема, че единствено хигиената е избавила човечеството от тежки инфекциозни заболявания. Мия си ръцете постоянно, чистя, проветрявам и грипът пак ни олепи с татя. Аз минах метър, ама той още е на антибиотик с дълбока кашлица.