Slavchev
Well-Known Member
В комикса поне няма ли да я включиш? Според мен има голям потенциал.Ех, тази Нанди, Нямам интерес, Нанди.
В комикса поне няма ли да я включиш? Според мен има голям потенциал.Ех, тази Нанди, Нямам интерес, Нанди.
Стига да стане ще включа много персонажи от форума. Сега доволен ли си?В комикса поне няма ли да я включиш? Според мен има голям потенциал.
Не. Ако вклчваш и мен ще искам авторски права.Стига да стане ще включа много персонажи от форума. Сега доволен ли си?
Не. Ако вклчваш и мен ще искам авторски права.
То от мен нищо образователно не може да се вземе
ще е с образоватрелна цел, примерно.
Може.То от мен нищо образователно не може да се вземе
Това в портрет от художника No name. Много си злеразнозцеветна икона на Васил Левски ?
Така да бъде.Това в портрет от художника No name. Много си зле
Това е портрет от велик българин с кауза Супер е,че го разпознаватеТова в портрет от художника No name. Много си зле
Мисля, че вече е доста разпознаваемТова е портрет от велик българин с кауза Супер е,че го разпознавате
ÐоÑ. ÐангÑÑов: РмоменÑа вÑÑлÑва âкокÑейлâ Ð¾Ñ Ð²Ð¸ÑÑÑни инÑекÑии (ÐÐÐÐÐ)
âРмоменÑа вÑÑлÑва âкокÑейлâ Ð¾Ñ Ð²Ð¸ÑÑÑни инÑекÑии, наÑело на коиÑо е гÑипÑÑ. Ðо има и аденовиÑÑÑи, ÑеÑпиÑаÑоÑно-ÑинÑиÑиални виÑÑÑи и дÑÑгиâ. Това...dariknews.bg
Ахахахахахаха, поздрав за антиваксърите. Мангърката се появи със сензационни новини.
Тъпакът си остава тъпак, права си. Промяна няма.Кое е сензационно, бре Теди? Нищо ново при доцента - говори със същата насмешка за сезонните вируси, за противогрипните ваксини и маските.
Така си е, грам не си се променилТъпакът си остава тъпак, права си. Промяна няма.
Някой може ли да го резюмира, защото не мога да го гледам това лайно!Поздрави и гледайте до края
Тъпакът си остава тъпак, права си. Промяна няма.