madgooglebot
Well-Known Member
Пак са невралгични проблеми - гарантирам тиИмала изтръпване на ръката, болка в гърдите, температура не. Три месеца след Астрата.
Пак са невралгични проблеми - гарантирам тиИмала изтръпване на ръката, болка в гърдите, температура не. Три месеца след Астрата.
А и забравих нещо ...
Ðов ваÑÐ¸Ð°Ð½Ñ Ð½Ð° COVID оÑкÑиÑа в Южна ÐÑÑика
СпоÑед ÐаÑÐ¸Ð¾Ð½Ð°Ð»Ð½Ð¸Ñ Ð¸Ð½ÑÑиÑÑÑ Ð¿Ð¾ заÑазни болеÑÑи на ÑÑÑанаÑа Ñой е по-заÑазен и може да избÑгва вакÑиниÑеnova.bg
И как реши, че ковид води до всичко това? Уж се опитваш да мислиш, а гледаш основно негативната страна на нещата...В краткосрочен план сякаш ваксината е по-добре, защото тези ефекти се получават и след Ковид, а дори и много по-лоши, ако си жив и без трайни и сериозни увреждания, а при ваксината поне няма толкова много увреждания и смърт. В дългосрочен план е проблема, ако ваксините започнат да дават масово сериозни странични ефекти както се говори - тромби, автоимунни и подобни..
Прав си !
Че не може, не може, ама да го видиш колко е добър с дамаджаната!Ти сам и обувките не можеш да си вържеш
Жив с последици от Ковид..И как реши, че ковид води до всичко това? Уж се опитваш да мислиш, а гледаш основно негативната страна на нещата...
Ако приемем, че този вирус е наистина толкова опасен и заразен, то за близо 2 години, като махнем няколко месеца на ваксинация (която не прави нищо) то почти цялата планета го е изкарала. Живота си върви, жив си още, сигурно не си се закопал в бункер, какво толкова те притеснява?
Същите като в България, че даже тука сме по-злеТова е защото там не спазват мерките по време на пазаруване - ни маски ни нищо: Видео
Лично според мен изтръпването на ръката е нормално не знам, ако е само от където е боцната, но болката в гърдите няма да е лошо на кардиолог да не е перикардит и миокардит, че е възможно от ваксина, дори знам за такива случаи от БългарияИмала изтръпване на ръката, болка в гърдите, температура не. Три месеца след Астрата.
Според мен са ваксинирани няколко трилиона в нашата галактика. Нямам данни за Андромеда,
Аз съм убеден, че ти къркаш много повече от мен.Тедката да не та покани у тях и сега да споделяте дамаджаната?
Да, ама починалите "С" ковид се отразяват в статистиката като жертви на вируса ("ОТ"), което в повечето случаи е може би изцяло погрешно. Ние знаем, че това се прави, за да се създаде усещане за хипер страшна инфекция, но зад цифрите се крият специфични медицински случаи.Това, което се съобщава като статистика, е за починали с ковид. Тоест, като почине някой в болница и е бил с положителен тест за ковид се докладва за статистиката. Пряката причина за смъртта няма как да е ковид, а са неща като мултиорганна недостатъчност (спиране на жизненоважни органи), септичен шок, дихателна недостатъчност и др.
Все още не е. Но ето че му даваш идея.Тедката да не та покани у тях и сега да споделяте дамаджаната?
Тедката да не та покани у тях и сега да споделяте дамаджаната?
Многократното повтаряне на дебелата тлъста лъжа, че аутопсиите на починали С ковид създават риск от разпространение на инфекцията в цялата болница и сред персонала ме отказа да гледам видеото до край. Каква му е целта изобщо? Какъв е изводът, ако може да обобщиш?Нещо много полезно.
Просто всичко казано тук според мен е вярно и много добре обяснено
Това сме го повтаряли, и повтаряли, и повтаряли, и повтаряли... и пак се появява някой да изкриви нещата в неправилна посока.антиваксърите не вярват, че от Ковид се умира