Аз и преди съм писал, че не ми пука особено за винетката. Пука ми за некачественото строителство. Не може все едни и същи некадърници да строят, а после да ремонтират до безкрай. Толкова ли е трудно като се прави да се прави качествено?Говорете си каквото искате! Обаче едно не може да се отрече. Стигаме до морето за 3 часа, до Гърция за 4 часа. За мен ТОВА е важното. Едно време си спомням сагата към нашето море да пътувам 6 часа и да треперя някой да не навлезе в насрещното. Особено участъка Ст. Загора - Сливен... Не защитавам вдигането на цената на винетките. Не. Но по същия начин можеха да сложат такса на магистралите и тогава 100 % щеше да има в пъти повече недоволни. Аз съм доволен, че поне направиха НЕЩо. Дали е качествено или не - това е друг въпрос . Но поне има път, където да мога да надмина камиона, не да карам 2 часа зад него!
Реално считам, че за бг стардарта - старата (до днешна дата) цена е в рамките на нормалното. Сега увеличението в проценти е сериозно.. реално сумата е малка, ОБАЧЕ дъ биг проблем е, че срещу всички данъци и такси не получаваш нищо бе деееа!
Обещавали, че нямало да има дупки по пътищата... смееех, дееа лъжците! Тая малка сума ли ще промени нещата. Трябва първо да оправят пътищата и да кажат.. струва толко и толко (естествено ще излъжат), за да се поддържа са нужни 100 лв. винетка. От догодина ще е толкова. На база сегашното състояние на пътищата - всеки ще се радва да цъфнем и вържем като швейцарски път.. а дано, ама надалии!
Тез първо парите взимат.
Отделно некой има ли идея къде и за какво се харчат всички преки и косвени данъци от собствениците на автомобили?
Щот ми се чини бая пари да се прибират и накрая една част отива за издръжка на ненужна администрация, а другата у нечий джоб. Но не и за удоволствието да шофираш.
Стига мрънкахте за 40 лева по скъпи винетки. Все пари нямат , а всички само с колите и по кафетата
Кажи защо магистралите се разпадат след две седмици употреба. Това ли са видимите резултати?Стига мрънкахте за 40 лева по скъпи винетки. Все пари нямат , а всички само с колите и по кафетата
Кажи защо магистралите се разпадат след две седмици употреба. Това ли са видимите резултати?