на улицата минаваше 175 страхотна майка с бебешка количка,около 25-26 години.Изправено тяло, стройно и един ПРЕКРАСЕН БЮСТ- ГОЛЯМ ,ОФОРМЕН ЗЛАТИСТ-немам думи,Широко отворено деколте,закубих си мисълта дори, забравих за пицата.
ОСТАВАМ С ОБЕЖДЕНИЕТО ЧЕ ТУК У ФОРУМА
САМО СЕ ТРЕПАМЕ ДА РАБОТИМЕ И ДА ЧЕТЕМЕ
но са ни чужди чекиите, хемероидите,мастиката, ракийката с мезетата,фолка ,кама сутра позите ,чуждите жени ,изневерите,псувните,семейните войните за прегорели манджи, за широки дупета, и газовете
Секса продава, доказано е наистина!
Аз и тележки обичам и на шиш ставатАз обичам свински, на скара. Може и бира!... Кой ги раздава?:beer:
За дупетата, нова тема ли ще отворим или да продължаваме тук? Лично аз веднъж щях да получа инфаркт (все пак съм на възраст), като видях една от Тракийския в един черен клин. Малеееее.... Още се облизвам.Абе, не знам... гърдите са си голяма притегачка, но аз лично си падам по дупетата на мадамите.
Абе, мен ако питаш, щом е тръгнала по улицата с циците вън и дупето и се вижда, няма да е Пенелопа.То хубаво ама е майка - има си мъж, това не го забравяй Че ако те зърне мъжецът и че така жадно наблюдаваш женицата му...