От: Re: Внимавайте ако публикувате статии в аквичоп.net
за това
Защо да затваряш регистрацията заради няколко недоволни "лемери"?
и незнам с какво право може да използваш този жаргон - главно към мен ли е насочен?
за справка само ще кажа: никога не съм претендирал за каквото и да е, камо ли че съм специалист по оптимизиране
Статията която публикувах е за мой клиент, наложи се да платя отново на копирайтър да напише още една за да не се налага да обясявам на клиента защо в неговата статия има конкурентен линк!
Разбира се... тук пак опираме до морала на всеки един от нас - при някой е в повече, при други по-малко, при трети липсва такъв...Сайтът си е мой и ако реша утре може да не е директория за статии.
за това
Няма оправия тая държава
Решете в крайна сметка - да затварям ли регистрациите или не. Или може би типично по български каквото и да направя все ще съм крив на някой.
Защо да затваряш регистрацията заради няколко недоволни "лемери"?
и незнам с какво право може да използваш този жаргон - главно към мен ли е насочен?
за справка само ще кажа: никога не съм претендирал за каквото и да е, камо ли че съм специалист по оптимизиране
Статията която публикувах е за мой клиент, наложи се да платя отново на копирайтър да напише още една за да не се налага да обясявам на клиента защо в неговата статия има конкурентен линк!